Bence önce foruma açtığın konu başlığını gözden geçirmelisin

. Yani düzgün Türkçe diyorsak, Türkçe'nin yazım kurallarını da her yerde uygulamamız gerekir.
Türkçesiz Türkçeye Hayır! - vBulletin diye yazmak yerine Türkçe'siz Türkçe'ye hayır yazmalıydın bence

İnce bir ayrıntı olmasına rağmen önemli olduğunu düşünüyorum. Unutmayın ki bir dili etkili kılan yazım kurallarıdır
düzenleme: Ayrıca sitendeki düşünce güzel ama ben de arkadaşa katılıyorum. Keşke forum değil de farklı bir sistem kullansaydın
Önerin için sağol. Biz doğru bildiğimizi yaptık. Gerekli açıklama aşağıda
Kaynak
TDK:
UYARI : Özel adlara getirilen yapım ekleri, çokluk eki ve bunlardan sonra gelen diğer ekler kesmeyle ayrılmaz: Türklük, Türkleşmek, Türkçü, Türkçülük, Türkçe, Müslümanlık, Hristiyanlık, Avrupalı, Avrupalılaşmak, Aydınlı, Konyalı, Bursalı, Ahmetler, Mehmetler, Yakup Kadriler, Türklerin, Türklüğün, Türkleşmekte, Türkçenin, Müslümanlıkta, Hollandalıdan, Hristiyanlıktan, Atatürkçülüğün.
Neden forum olduğuna gelelim.
Düşüncemizi hayata geçirmeden önce çok düşündük doğrusunun (bize göre) bu olacağını düşündük. Çünkü bizim istediğimiz ziyaretçilerin kendi görüşlerini belirtmesini sağlamaktı. Bunu en iyi vBulletin ile yapabileceğimizi düşünerek bu şekilde açtık. Okuldan vakit bulabilirsem vBadvanced ile biraz daha geniş bir hal almasını sağlamaya çalışacağım. Belki o zaman daha iyi olur. Yeniliklere açığız, tamamen olmasa da zamanla bazı değişiklikler yapabiliriz.
Önerileriniz için teşekkürler.