Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Domain alırken nelere dikkat edersiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 02-10-2007, 21:24:48
GNeRaL GNeRaL isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Samsun Şubesi
iTrader Puanı: (2)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 10
GNeRaL isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı Domain alırken nelere dikkat edersiniz?

Şahsen ben whois kısımlarına çok ama çok dikkat ediyorum... Kimlik, görünen en önemli artıdır ve iyi/düzenli olması her daim iyidir...

Bunun için bir çok registrar ve reseller dolaştım ve herbirinde minimum $100-$150 arası harcamalar yaptım... =)

En hoşuma giden şu ana kadar PlanetDomain oldu,
Örnek whois sorguları veriyorum çalıştığım registrarlardan;
PlanetDomain

Sonra ise NameCheap'in Reseller hizmeti, Enom şemsiyesi altında Unified Registrar adında...
Unified Registrar
Enomda kayıt fiyatları $8 küsür olmasına rağmen burada daha ucuz...

OnlineNIC 'in Whois formatı da hoşuma gidiyor ama arada bir sapıtıyor araya \r gibi harfler giriyor, contactorler karışabiliyor...
OnlineNIC

Artı olarak MyOrderBox sistemi de çok güzel, Whois sayfasını komple değiştirebiliyoruz... Bunun için de EstDomains ve Resellerclub ile çalışıyorum... Ve OnlineNIC'den sonra en fazla yatırımı Estdomains'e yaptım...
EstDomains - Resellerclub

Şimdi ise sırada beklettiğim Bottle Domains var... Yarın sözleşmeleri imzalayıp göndereceğim, gerekli miktarı yatıracağım ve orayla birlikte (Onlinenic, Resellerclub, Estdomains, Enom, Planetdomain, DomainCentral, Key-Systems, Tucows) 9. yazmandan bayiliğimi almış olacağım

Peki sizler bu kadar dikkat eder misiniz whois sorgularına, benimki kadar takıntı var mıdır yoksa es mi geçer misiniz?

Konu GNeRaL tarafından (03-10-2007 Saat 08:29:58 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: bazı ufak değişiklikler yapıldı, fiyatlar kaldırıldı...
Text Reklamlar