merhaba arkadaşlar
bundan kısa bir süre önce bir web master forumunda buna benzer bir konu açtım ve yanlış bir strateji yüzünden gereksiz bir yoğunluk yaşadım.
iş kısaca : Hostcin, Web Hosting, Linux Hosting, Windows Hosting, Bayii Hosting, Dedicated, Sunucu, Vps, Domain, Awbs, Web Tasarım hizmetlerini pazarlayacak arkadaşlara satışları üzerinden ilk 10 satış için %25 daha sonra ki satışları için %30 komsiyon verilecektir.
hizmetlerimiz : hosting,radyo-tv hosting,sunucu,vps,domain,web tasarım,logo tasarım,profesyonel katalog hizmetleri,matbaa,masa üstü yayıncılığı .....
ücretinizin ödenmesi hizmet temini ile eş zamanlı olacakdır.
mersinde yaşıyan arkadaşlar lütfen mersinde ki ofisimizi ziyaret etsinler kendileri ile birebir yapılacak görüşme sonucu farklı görevlendirmeler verilebilir...
detaylar ve iletişim bilgilerimizi öğrenmek için pm atınız lütfen.
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
K.Seçkin Candan
not : firmamız 30 yıla yakın yayıncılık tecrübesine sahip bir şirkettir.
internet teknolojilerine kısa bir süre önce adım attık ve aldıgımız olumlu tepkiler ile doğru yolda oldugumuzdan eminiz.profesyonel arkadaşlarla bir ekip kurma amacındayız ve profesyonellerin ortak alanı r10 bu mesajı yazmak için güzel bir yer.
son şirket referansımız : forum mersin avm [ Toplam inşaat alanı: 168.000m² (otopark dahil)]