Alıntı:
Callahan Nickli Üyeden Alıntı
r10 da henüz yeniyim. SEO deyimini ise türk sitelerden değil ilk olarak yabancı sitelerden duydum. kendime ait bir sitem var. tam anlamıyla 6 aydan beri faliyette. herhangi bir programla yada web tasarım bilgim yok. piayasadaki bir ilan scriptini alıp turkceye cevirdim kişiselleştirdim ve 4 adet ilan ile yayına soktum. ilk ay adwords kullandım. param olmadığı için onuda iptal ettim ve 3-4 tane topliste sitemin kaydını yaptrıdım. linkdefter vb... onun haricinde herhangi bir işlem yapmadım. spam kelimeler kullanmadım ve ne kimseden link aldım nede sitede herhangi bir sitenin linkini barındırdım. Şu anda google de benim faliyet gösterdigim alanda örnek olarak bu alana cep telefonu diyelim (yaygın bir terim) google de 2. el cep telefonu yazınca ilk sayfa 3. sirada cikiyor. 2.780.000 sonuç içerisinden. ve sadece cep telefonu yazdıgınızda ise şu anda 7. sayfada çıkıyor ve oda günbegün yükseliyor ilk sıraya. ben bunu reklam bütcesi ve bu sektörde iş yapan firmalara karşı kazandım üstelik.. E şimdi asıl soru şu.. ben bu parasız ve yeterli bilgiye sahip olmayan biri iken cep telefonu kelimesi kadar yaygın ve çok sonuç veren bir kelime dizininde bu başarıyı yakalamışsam bir SEO uzmanı gelip extra dan benim sitem için ne yapabilir? description yada meta tag lardan başa bi bölüm daha mı ekleyecek?( ekleme: sitemin pagerank değeri ilk olarak 4 ay sonra verildi ve pr3 olarak degerlendirildi. hala da aynı değerde.) |
Arkadaşa Bende Katılıyorum Bu İş Seocular olmadan olabilir