lugelas kendimize bakalim da sonucta ilk scriptinin yuzunden 7 tane domain banlattım sırayla google dan .! yapıyosan bi isi adam gibi yap yapamıyosan milleti kandırma . versiyon 2 yi yayınladıgında eger banlanırsa yeni bise cikarcam demistin . sözünde dururmusun bilmiyorum . Yada Bu scripte yeni lisans ver bana . Bi is yapiyosan tam yap . ama bana gore üzülerek soyluyorum ki tumarkadaslarin sonu aynı olacak :S
bak kardeşim ben script yazıyorum. scriptte herhangi bir sorun varsa tamam ben elimden geleni yaparım. ama google banlıyosa benim suçum ne. zaten kimseyede banlanmama garantisi vermedim. sırf banlandığı ve bir sürü müşterim mağdur olduğum için ikinci versiyonu çıkardım. istesem çıkarmazdımda çünkü kimseye hiçbir garanti veya söz vermedim.İkinci script için banlanan domainlerinizin lisansını değşitirme hakkınız var.
info@lugesoft.com adresine yeni domaini yolladığınızda yeni lisans gelecektir.
Script yine hata vermeye başladı
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution in /homepublic_html/index.php on line 9
Warning: file_get_contents(
http://*************licence=********) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Success in /homepublic_html/index.php on line 9
bu hatanın nedeni sunucudan kaynaklanıyor. yani şöyleki file get contents fonksiyonun çok fazla kullandığından dolayı sunucu bi zamandan sonra engelliyor.