Alıntı: hakanben´isimli üyeden Alıntı
Tüm yarışmacı arkadaşlara selamlar,
kuresel-isinma.org sitesinin kurucusuyum. Başlangıçta ben de yarışmaya girmiştim ancak uzun zamandır uğraşmıyorum. Yarışmaya katılan arkadaşların sitemizden içerik aldığını biliyorum. İçeriklerin birçoğu haber olsa da kendi yorumlarımı kattıklarım vardı. Bazı içeriklerde de küresel ısınma linkleri bulunmaktaydı. Tamam, yararlandınız, sitenize içerik sağladınız olabilir. Ancak Nilgün Nart'ın yazılarını da almışsınız. Buna da tamam. Nilgün Nart yazısını silmeniz gerçekten çok ayıp. Kendi yazıları, kendi düşünceleri. İsmini neden siliyorsunuz ki? Kendisi az önce bana e-posta aracılığıyla ulaşmış. " SEO yarışması varmış, yazımı kullanmışlar ama ismimi silmişler" diyor. Lütfen Nilgün Hanım'ın yazısını kullananlardan yazı altındaki Nilgün Nart yazısını silenler yeniden eklesin.
Sitede kendi yazılarım var demiştim. Örneğin "para sizin olabilir ama dünya hepimizin" şeklinde arattığımda herşey açığa çıkıyor. Söz benim sözüm.
Ben yarışmayla uğraşmıyorum. Yarışma linkini de birazdan kaldıracağım. Duyarlılık gerektiren bir konuda yarışıyorsunuz. Lütfen şair ve yazar Nilgün Nart'ın emeğine saygı gösterin.
Hoşçakalın. |
Bende çeşitli dergileri inceleyip yazılar koyuyorum yarışma siteme ama bir bakıyorum siteme eklediğim yazı onlarca kişinin sitesinde. Copy paste kolay geliyor galiba onlara...Şu anlık bende uğraşmayı bıraktım. 1 ay falan böyle devam ederim belki artık başkalarından çalsınlar 
__________________ Beyaz' ı doğarken Siyah' ı yaşarken sevdim...
Konu izmirli_ tarafından (20-09-2007 Saat 01:01:07 ) de değiştirilmiştir..
|