SABQCES ben siteyi yaparken bu kadar ilgi beklemiyordum. Sağdan soldan birkaç yazı buldum. Ziyaretçi sayısı arttınca, diğer bloglarda sitemiz kaynak olarak gösterilince doğrusu sevinemedim. Milliyet Gazetesi'ndeki bir blog'a yorum olarak, kaynak; Milliyet'tir, Sabah'tır, NTVMSNBC'dir yazdım.
Forumumuza girerseniz göreceksiniz. Küresel ısınma haberlerini ekleyen tüm üyelerimiz kaynak link koyuyor. Koymadığı için sitenin en aktif üyesini ve mesajlarını sildim.
Nilgün Hanım'la dün akşam telefon konuşmamız oldu. Yarışmayı sordu. Ben de anlattım. "Konuyu olması gereken yerde gündeme getirdim" dedim." Sana gönderdiğim adresi koydun mu?" diye sordu. O yalnızca birini biliyor.
Geri dönüş yapmak pek zor olmayacaktır. Sitemizin gov.tr uzantılı birçok linki bulunmaktadır. Sürekli backlink almaya da devam ediyor. En azından text olarak da sitemizi kıyıda köşede gösterebilirsiniz. Bizim sitemizde buluşuyorlar. Biz duyarlı insanların bilgi alması, bir araya gelmesi, ortak hareket etmesi için kurduk bu siteyi.
Afedersiniz çok uzattım. Nilgün Nart'ı üzmeyelim lütfen.
İyi çalışmalar. |