https://www.r10.net/hosting-sirketler...ir-dikkat.html
Yukarıdaki konuyu inceleyebilirsiniz herşeyin nası geliştiği için .
Şimdi ise arkadaş tehditlere basladı .
Nedeni hiç müşterisini bırakmamammış
Benim sitemi hackletecekmiş hack forumlarına verecekmiş.
Yüzsüzlüge bakar mısınız adam sandıgınız kişi size vps satıyor + adam hat parasını ödemiyor sunucu kaç kere kapanıp acılıyor ve sürekli restart atıyor sunuculara gün içinde, saldırı oluyor vs zaten evinden yönetemiyor tek makinayı Neyse müşteri begenmiyor ondan ayrılıyor mecbur tabi, ardından para da haram olsun diyor çünkü vermiyor parayı geri ve sonra buraya baslık açıyor durumu belirten, müşterileri kalmamış ve sonra sizi tehdit ediyor. Sitenizi hackletecekmiş
Böyle amatör ve ... arkadaslarla calismayınız (neden böyle diyorum çünkü benim arkamdan konusuyor hep bunları, telefonum ve msn im var yüzüme söyleyemiyor engellemiş ) , enderhosting kelimesindne uzak durunuz, bana buralarda konuşmamam için 2 ay 3 ay ücretsiz vps teklifinde bile bulundular + konustum simdide sitemi hackleteceklermiş .
Sizde ayağınızı buna göre denk alırsınız arkadaslar
Endehosting konusuda ise, elinden geleni ardına koymasın, bizim sunucu kendi sunucusu gibi evden yönetilen basit vir windows 2003 degil, uraşsın biraz onun da rezillik ve saldırı log larını burada yayınlamaktan memnun olurum