ForumFutbol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1+2 = Premium hesaba geçtim sağol.

3= Unverified yazıyormuş zaten onu doğrulayım dedim üç seçenek çıktı. Sorna işlemleri yaptım para çek dedim. Bir numara sordu. "Expanded Use Number: " Bu numara için dedim ki sanrım kredi kartımdan para çektiler orada görülecek sonra internet bankacılığından girdim bu tarz bişey göremedim. Hesap hareketlerinde yok bile.Şimdi ne yapmalıyım?

4- PP ile Link satın alabildiğimiz siteler var mı?O fikrime ne diyorsun?

3 - pp senin kredi akrtından küçük bir miktar çekecektir. Eğer internet bankacılığını kullanıyorsan işlemler listesinde PP ye ait bir çekim ilemi görürsün. O işlemde yazan rakamlardan en başta olan yani ilk 3 yada 4 rakam var tireden önce, expanded use number odur. o numarayı pp le girmen lazım. Arkadaşın dediği gibi hareket yansımayan işlemler gibi bir menü olması lazım orada çıkar. Eğer çıkmıyorsa 2-3 gün bekle o zaman mutlaka çıkar.

4 - verified hesabın olduktan sonra ben bile senden link alabilirim pp ile ama siteni öğrenelim önce . Yurt dışından link almak istersen zaten hepsi pp kullanıyor. Forumdada pp ile iş yapan çok arkadaş var. Merak etme pp deki paranı harcayacak çok yer bulursun