Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Tercihosting rezaleti
Tekil Mesaj Gösterimi
  #8 (permalink)  
Eski 18-07-2007, 03:05:42
Tercih - ait Avatar
Tercih Tercih isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Ankara Şubesi
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 4
Tercih isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
sanalmag´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benimde uzun zamandır konuşmuşluğum var vede sözüm ona iyi biriydi yok evliydi vs. ama gördüğün üzere milletin domain bilgilerini değiştirip tüydü
Ayrıca
Milletin domaın bilgierini vs değiştirmedım ve tuymedım ben bakın bundan 1 ay once cafasoft Firmasına devretttık herkez bılıyor bunu tum musterıler bılıyor hatta cafasoftun sıtesınde de yazıyordu devralınmıstır dıye işte o dakıkadan ıtıbaren benım tercihostingle bı ılıskım kalmamıstır Tekrar tekrar soyluyorum devrolduktan sonrakı tum sorunlara cafasoft fırması neden olmuştur

Bundan yaklasık 3 gun once cafasoftun sahıbı ıel gorustuk adamın bana dedıgı suydu ddırek msn de ssh ve plesk bılgılerını yolladı muhammed bey bız gerı verıyoruz dedı ve dırek cevrımdısı oldu obur gun yakaladım bu adamı dedım kı bak ben kesınlıkle gerı alamam işlerim vs var dedım ancak soyle bı yardımda bulunurum devralacka baska bı fırma ararım sana dedım
hatta ve hatta 2 3 firam ıle gorustum anlattım durumu hemenvps fırmasından kerem bey de bılıyor konuyu hatta onlar devır alacaktı fakat kerem beyın işlerı cıktı

Bu adam yanı cafasoft sahıbı bana serverı geri verıyoruz dedıgınde ayın 9 u yanı serverın aylık odeme gunune 1 gun kala soylemıstı . Tüm Müşterilere dıyormuş kı muhammed koyuncu bıze serverı arıza olarak saatı dıyormus madem oyle neden server aldıgın ılk zamanlarda demedın bunu bana ? O zaman deseydın geri verıyoruz dıye .Diyemedi ...

Şimdi size Bırakıyorum herşeyi ınanmak size bağlı Ve buradan tum musterılerıme dıyorum Domaın bilgieri için bana r10dan Pm atınız

Tesekkurler

Muhammed KOYUNCU

Son bir ekleme
Bakın bunları burada duyurmamın sebebi tercihosting ile bağlantım olmaması hiç bi selahatim yok fırmanın msn adresı yanı destek@tercihosting.com devredılern fırmada serverın bılgıler devredılen fırmada sizleri nasıl benim suçsuz olduguma ınadırabılırım kı adam tum müşterilerın kafasını yıkamış

Konu Tercih tarafından (18-07-2007 Saat 03:14:23 ) de değiştirilmiştir..