Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Google Analytics-Pagerank-Arama Motoru ilişkisi
Tekil Mesaj Gösterimi
  #8 (permalink)  
Eski 16-07-2007, 15:03:12
akrepx - ait Avatar
akrepx akrepx isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Adana Şubesi
iTrader Puanı: (1)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 23
akrepx isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

BENCEgoogle pr degerini sadece dış baglantılara göre veriyor yani nekadar ip den ve nekadar sayfadan link verilmişse sitenizin adı geçiyorsa ve bu sizin sitenizin adının geçtigi sitelerin pr degeri yüksek ise bir nevi kaliteli diyelim pr kalite anlamında birşey bence sizede ona göre kıymek veriyor sitenizin nekadar kaliteli sitede adı geçiyorsa sizede o derecede kalite yani pr veriyor yanlışta olabilirim ama benim şuanki görüşüm tamamen bundan ibaret. arama motorlarında üsttlerde cıkmak için ise sitenizi sanal bir alemde degilde gercek bir yaşam ortamı gibi düşünün ki, google dewamlı degişim olan bir siteyi içeriği aşırı derecede değiştirilmeden olan yeni içerik eklemelerini daima üst sıralara cekiyor googleye karşı, sitenizin 1 günlük işi war diyelim bunu 5 e bölüp beş gunde yapmak daha iyi düşünüyorum. yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim ki bu sadece benim gibi aceminin görüşüdür selam.

Konu akrepx tarafından (16-07-2007 Saat 15:07:04 ) de değiştirilmiştir..