Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Pagerank hiçbir işe yaramıyor(Örnekli)
Tekil Mesaj Gösterimi
  #5 (permalink)  
Eski 15-07-2007, 20:15:45
makrohizmet - ait Avatar
makrohizmet makrohizmet isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

İstanbul Avrupa Şubesi
iTrader Puanı: (5)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 4
makrohizmet isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
saho´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ilk girdiğinizde kendinizi seo vs. de birşey sanmanız yada gazlanmanız yada henüz google içeriğinizi filtrelemediiği için üst sırada çıakrsanız 1 ay içinde kendinizi 3-4-5 . sayfada bulur ağlarsınız yaz bunu buraya
benim sitem 15 günde ilk güncellemede pr5 olmuştu 6 ay pr5 kaltı sonra şimdi 3 te 2 güncellemedir içeriği güncellemedim html php üstüne kendim max 50-60 makale yazdım o bile yetti yani googleye kaynak belirlilerek verilen makale alıntıları çok işe yarıyor o siteme yazdığım seo makale scriptinden az 2k ytl aldım : )

Ben bir araştırıyım. Benim sitelerin haricinde eski sitelerde örnekliyim buraya. çok rastlıyorum bu tarz olaylara. pr 6 nın pr 1 - pr 2 nin altında çıkması gibi. Yalnız burda ben "benim site nasıl ikinci sayfada listelenmiş" yada "oley! benim site ikinci sayfada çıkmış" demedim. sanırım orayı yanlış anlamışsınız pr0 pr7 nin üstünde buna örnek verdim. Yani be benim sitem değilde bir başka sitede olabilirdi.

Kolay gelsin.