Alıntı:
LcN_x Nickli Üyeden Alıntı
sadece bizden giden ziyaretçilerin alışveriş yapmasımı kazandırıyor yoksa azda olsa clicke para veriyormu? |
kazandırdığınız üyenin 3 ay boyunca yaptığı alışveriş hepsinden % 10 kazanıyorsunuz.Kerem'in de dediği gibi malesef tıklama başına ücret veremiyoruz.
Alıntı:
noxious Nickli Üyeden Alıntı
biz türkler gidip görüp el sıkışıp pazarlık yapmadan bişeyleri pek almayız.
O yüzden pek bi kazanç sağlayabileceğini sanmıyorum ama demek lasım tabi. |
açıkcası bizde siteyi açarken ilk başlarda aynı şeyi düşünüyorduk.ama hiç de düşündüğümüz gibi olmadı.Şu anda oldukça memnunuz ve ay sonunda inşllh sitemiz 8 dile çevrilerek dünyaya açılmış olacak.İthalat ve ihracaat şirketi olduğumuzdan dolayı ürünlerimizi yurt dışına da gönderebileceğiz. Yabancı siteler için farklı dillerde satış ortaklığı ayarlanacak.
Parekende mağazalarımızda müşterilerimiz dediğiniz gibi genelde pazarlık yapmaya çalışırlar. ama herşey barkod sistemine bağlı olduğundan malesef yapılamaz. ( biraz yazdığınızdan uzak bir cevap oldu. ama alışveriş yapıyorlar emin olabilirsin

bide şöle bir durum var: Bayanlar acayip çok fiyat araştırması yaparlar. Aradıkları ürünleri en uygun fiyata bizde bulurlar. Bir çok nevresim firmasının ürünlerini şu anda Türkiye'de en ucuza biz satıyoruz. bu da bize artı bir özellk sağlıyor. )
Alıntı:
Kerem Nickli Üyeden Alıntı
Böyle birşey olduğunu sanmıyorum, olsa belirtilirdi zaten. Programın ismi zaten "satış ortaklığı". Yani bizler(reklam yayıncıları), satışlara ortak oluyoruz. Bu bağlamda, tıklamalara para vermemesi gayet normal.
Yukarıdaki ekran görüntüleri bana -nedense- güven verdi. Tanıtım yazısının düzgünlüğü, ekran görüntüleriyle açıklamalar, telefon ve adres bilgilerini net bir şekilde vermeleri ve işyerlerine davette bulunmaları, benim güvenimi kazanmaya yetti. Birkaç gün sonra ben de başvurup satış ortağı olacağım inşallah.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Dürüstlüğünüzden taviz vermemeniz ve hem bizleri hem de kendinizi bu şekilde mutlu etmeniz dileklerimle...  |
ne güzel bir cevap

teşekkür ederiz
Bu arada bazı arkadaşlar özel mesaj le sitenin benim olup olmadığını sormuşlar. MyHouseShop bireysel bir yer değildir. Ev Tekstilinde Türkiye çapında 150 mağazaya ürün veren MyHouse Şirketinindir. Ben aracıyım