Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Ben bu ülkede bir kız evlat yetiştirmek istiyorum.
Tekil Mesaj Gösterimi
  #31 (permalink)  
Eski 13-06-2007, 00:47:17
Bartuc - ait Avatar
Bartuc Bartuc isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
php kodlayıcı

Kütahya Şubesi
iTrader Puanı: (48)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 232
Bartuc isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.Bartuc isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.Bartuc isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.
Bartuc - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

Alıntı:
bitanem´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eevet eglencek kız var, eglenilcek kız var demiş olsaydınız... Sizinde o kınamış oldgunuz erkek türlerinden bir farkınız yok diyecektim. Fakat güzel öyle demediniz iyi cevaplardı. Kızlarla dalga geçen erkekler ,kendileriyle dalga geçiyor bencede.
sadece erkekler dalga geçmiyor.

genelleme yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın ama bizzat tanıdığım bir kız millete umut verip kimbilir millete ne biçim hayaller kurdurup bilmemkaç kişiyle aynı anda çıkıp bişi yaptığını sanıyor. bunun gibi birsürü de kız var.

evlenilecek-eğlenilecek kız ayrımı değil de, ağır-hafif ayrımı kesinlikle var. karşısındaki insana "erkek" diye bakıp her önüne gelenden hoşlanıp umut veren kızlarla da dalga geçene helal olsun derim.

aşk ayrı bişi, konuştuğun insanı kız-erkek diye ayırmak ayrı bişi. en başta insandır. kimseye kız diye kişiliğimden ödün vermem. ama bunu yapan kız çok var..