ben de katılıyorum... nereye girsek banlanıyoruz. benim arkadaş goldkey den araba aldı sonra goldkey türklere kapandı, sedo öyle , bilmem ne öyle paso türklere kapanıyor. adsense desen size bir dengesizliğini söyliyeyim de ibret alın. adsense e başvurdum ve günde 2-3 dolar kazanıyordum 15 tıka falan çünkü site içeriği orjinaldi sonra 50 dolara yaklaştığım anda hesabınız daha önceki bir hesapla bağlantılı olduğundan kapanmıştır dedi

) daha önceki hesap da 1-2 sene önce geçersiz tıktan güya kapanmıştı. ya tamam da film burada kopuyor. adamlar kendi kurallarını bilmiyorlar. daha önce kapanmış bir hesap madem bu neden beni kabul ettin 2.kez ve 1 ay reklamını yaptırdın

) komik ya bu adsense... en güzeli arkadaşlar kendi kategorinizdeki firmalardan sabit reklam almak ben birkaç siteme bundan sonra öyle yapacam yemişim google adsensei bir daha ciddi sitelere koymak istemiyorum. dursun klip, mp3 v.s. sitelerinde ister banlansın ister turşusunu kursunlar ama ciddi içerikli emek verdiğiniz sitelere tavsiyem gidin sabit firmalardan reklam alın. hem o adamı da google a para vermeden kurtarın. atıyorum adam makine firması ve adwords ile alakasız sitelere de reklam veriyor. gidin makine siteniz varsa ondan alın reklamı google avcunu yalasın. böyle yırtık olsak peşinden koşsak google alacak reklam bulamaz. çünkü adama diyeceksiniz firma sahibine yani, sn. yetkili sitemiz sadece makine üzerinedir gidip de mp3 sitelerinde alakasız yerlerde okan bayülgenin makina programının adının geçtiği yerlerde reklamlarınız çıkmasın adsense e ne kadar veriyorsanız yarısına ben sabit devamlı yayınlarım reklamınızı diyeceksiniz. işte hepsi bu kadar.. ben şahsen bundan sonra öyle yapacam...
ha ne kadar etkili olurum tek başıma bilemem ama... sahilin kenarına vurmuş milyonlarca küçük böceği karıncanın biri tekrar suya atmaya çalışıyormuş sonra adamın biri gelmiş buna gülmüş tek başına o kadar böceği nasıl atacan diye; o da atamasam da bu yolda ölürüm , ne kadar kurtarsam kardır demiş..
o hesap ben de ne kadar adsense den müşteri kaparsam kardır... özellikle sektörümdeki adsense e reklam veren firmaları takip ediyorum hepsiyle yazışacağım... yeter artık adsense in bizim firmalarımızdan kazanıp amerikayı zengin ettiği...