smavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben bilgim yok demiyorum ki., youtube downloader kullanmış arkadas.Ben o scriptten bahsediyorum.Hatta benden öncede kullandıgını söylemişler.Tek ben değiim farkeden sen onlardan özel mesaj iste , onlar ne cevap verirse bende onlara kabulum yani konu ap açık ortada özel msjla ne alakası var.10 yaşındaki bebekler takılmıyor foruma,herkesin beyni var,kafası zehir gibi çalışıyor herkesin yani seninb böle bi mesajı yazmana ne gerek vardı ErsinAcar? Benim dedigim yer youtube downloader kısmı,arkadasın modifiye yapmıs ve ayrıca youtube videoları var.Ama ilgilendiğim kısım "youtube downloader" okey...
https://www.r10.net/script-satisi/459...tml#post527179
Mesajında açıklamanı doğru çıkarıcak tek satır yok düşündüğünü yaz o zman direk karalamaya yönelik mesajlar yazma "bu script var zaten satmaya çalışıyor ayıp" neresinde "youtube download kısmı freee arkadaş deliştirmiş" ibaresi var ? ben göremedim hipermetropluk mu başladı nedir... Onun için çok uzatıp cevap yazma... 10 yaşında çocuklar yok; doğru diyosun iyi diyosun da ne yazdığını bilmeden kendini savunmakta 20+ yaş grubuna uygun bi hareket değil "bence"...Hatta bırak kendi mesajını konuya yazılmış diğer mesajları okusan zaten onlarda 10 kere açıklanmış senin gibi okumayan arkadaşlara. Bu yaptığının arama yapmadan var olan bir konuyu tekrar açmaktan bir farkı yok bunuda belirtmek isterim.

Hala varsa karalama yapmak isteyen ben burdayım lütfen PM ile ulaşsınlar karalamalarını yapsınlar akabinde gereken cevap kısa zaman içinde kendilerine ulaştırılacaktır.
Kolay gelsin.