Teşekkür ederim cevabın için. Onu da denedim Hostbank, tekrar Start Built dedim. Update dediğim zaman 3 kere yeniden yapıyor, sayfa bitiyor httpd restart diyor yeniden başlıyor, sonra yeniden 2.ye, sonra 3'ye başlıyor. Bu normal mi, böyle mi oluyor. 3. de bitiyor update dediğim zaman.

Fakat tamamen Update faslı bitti zaman php sayfalarımı açmıyor AÇ - KAYDET gibi seçenekler çıkıyor. Tam bir baş belası durum. Load Previos Config diyorum mesela, yine aynı şekilde oluyor. Resmen kafayı yemek üzereyim.

Ben de bir yol buldum, 1.si bitip 2. kez yükleme sayfası açılırken iptal ediyorum bu sayede en azından php sayfalarımı açabiliyorum. Yoksa sonuna kadar beklediğim zaman yine o bahsettiğim Aç Kaydet vs... şeklinde oluyor.

Bu arada sayfalarım vs... herşey normal çalışıyor çok şükür, bu gece de uğraştım ama aynı şeyler oldu. Tek sorun serverde benim kurmuş olduğum apf, eacceleration vs... gibi şeyler, çalışmıyor. Yani server ayarları bayağı bir karıştı gibi, bir daha da geriye dönemiyorum. Load Default da dedim, en azından tüm modları yeniden kurarım olur biterdi, ama load defalt yaptığımda da aynı şekilde php sayfalarımı açmıyor.

Bana bu yöntemi tavsiye eden arkadaşa teessüflerimi bildiriyorum. Resmen katletti bu olay Serverimi. Bu durumda bir tavsiyeniz var mı acaba Hostbank?