Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Site Altındaki Toolbarlar?
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 08-04-2007, 19:19:51
backdoor - ait Avatar
backdoor backdoor isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
SEO Dersi Kontenjanı Açık

İzmir Şubesi
iTrader Puanı: (46)
iTrader Feedback: (94%)
Rep puanı: 1736
backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!backdoor isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!
backdoor - ICQ üzerinden Mesaj gönder backdoor - AİM üzerinden Mesaj gönder backdoor - MSN üzerinden Mesaj gönder backdoor - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder Send a message via Skype™ to backdoor
Tanımlı Site Altındaki Toolbarlar?

Arkadaşlar www.bedava-program.net/hit.htm sitemin altına r10da gördüğüm bir konudan bir sürü toplist ekledim.Ama bunlar pr durumunu gösteriyor,bunların backlinkime faydası olur mu ?
Ayrıca bana herhangibir anchor text sormadılar veya eklemeleri için kod.Bunlar beni ne şekilde ekleyecekler?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

BOL PR'Lİ GÜNLER

Konu backdoor tarafından (09-04-2007 Saat 00:12:59 ) de değiştirilmiştir..
Text Reklamlar