Merhaba arkadaşlar. Televizyonda devletimizin kırsal kesimlerdeki eğitim görüntülerini izliyorum bir kaç gündür ve bir şey dikkatimi çekti.

Oradaki insanlar eğitime gerçek manada sarılmış ve öğretmen, doktor, mühendis olmak istiyorlar. Dersaneye gidecek paraları yok. Bazılarının öğretmenleri ücretsiz olarak özel dersler veriyor. Gerçekten çok duygulandım.

Bu çocukların hepsi benden ve birçok tanıdığımdan daha çok çalıştığı halde bizden daha kötü durumlardalar. Onlar Türkiye'nin geleceği ve şu anki durumu hiç de hak etmiyorlar...

Ben diyorum ki neden onların yükünü biraz olsun hafifletmiyoruz?

Yapılması gereken bir site hazırlamak ve projeyi duyurmak. Ben İzmir Valiliğine bizzat başvuracağım bu iş için. Siteden insanlar valiliğin belirlediği hesap numaralarına bağış yapabilecekler. Ayrıca yine valiliğin belirlediği depolara kitap gönderebilecekler.

Site için bir web programmer ve designer arkadaşlar gerekiyor. Ayrıca çeşitli banner ve duyurular için iyi tasarımcı arkadaşlara ihtiyaç var.

Projeyi duyurmak çok zor olmayacaktır. Sitenin optimizasyonu ile bizzat ilgileneceğim ayrıca bir çok webmaster arkadaşın da bu projeyi sitelerinden duyurup bannerları yayınlayıp destek vereceğinden eminim.

Var mısınız taşın altına el koymaya?
Var mısınız bu yükü hafifletmeye?
Var mısınız onlara kardeşlerimiz olduklarını hissettirmeye?
Var mısınız Türkiye'nin geleceği için bir ışık daha yakmaya?

Lütfen bu konuya mesaj yazarak veya pm ile neler yapabileceğinizi, nasıl yardım edebileceğinizi veya nasıl destekleyebileceğinizi belirtin.

Teşekkürler Deniz COŞKUN...