Merhaba,
arkadaşlar bu konuda zahmet edipte detaylı bir açıklama yaparsanız çok sevinirim
gelelim soruna
host firmamla aramızda sürekli sorunlar oluşuyor domainine el koyarım diyip duruyor işte ben bu domaini nasıl kurtarıcam host site adresini vermek istemiyorum domaini nasıl olurda tamamen kendi üzerime çekebilirim ? yani şu andada benim üzerimde mail adresim gerekli vs bilgilerim ama domain onun yerinden alındığı için adam istediği anda bilgilerimi değiştirebilir ne yapabilirim biriniz bana akıl versin ? domainden sorumlu tek kişi ben nasıl olabilirim ? bu sanal alemde artık hiç kimseye güvenmiyorum sizden net bir cevap istiyorum arkadaşlar vericeğiniz cevap benim için çok önemli ne yapabilirim ? benim istiyorumki domainden sorumlu tek kişi olsun oda ben (: kimse karışamasın yani böyle birşey varmı (varsa) nasıl yapılır gerekli işlemler nelerdir başınızı ağrıttım teşekkür ederim.
not: bu konu daha önce tartışıldıysa kilitlemeden yada çöp kutusuna taşımadan önce bana pm ile yada konu linkini atarsanız çok sevinirim.