Pm atıp,telefonla arayıp yada siteden ticket açıp bildirseydiniz biz sunucuyu taşıyamadık.Önümüzdeki dönemde kullanacağız diye.Kapandıktan sonramı buraya geliniyor? Aradan 3 gün geçtikten sonra?
yolladığım pm ler sırasıyla
Alıntı
sunucu ödemesi ayın 26.sıydı. dc 2 gün esneklik süresi veriyor.Onur bana 26 sında tüm işlemlermiz biter dedi.yinede 26 sında kapattırmadım esneklik süresini bekledim.
dün dc den mail geldi sunucunun suspended edildiğine dair.
ödeme yapıp yapmayacağım soruldu.Eğer ödeme yapmış olsaydım +25$geç ödeme ve suspended yapma-açma parasını alınıyor.
yapmayacığımı belirttim.15 dk sonra hesabımdan sunucu silindi.
DS.B03430.S02UR

Canceled
Alıntı
bugün ayın 29 u dikkatle bakarsanız.ben bana verilen talimatlara göre karşı tarafa ilettim.zaten dün akşam saat 5 de suspended edildi sunucu ödeme yapılmadığı için.onurda bana 26 akşamı biter dedi.
yapabileceğim şuan herhangi bir işlem yok.
Alıntı
anlamıyorsunuz bakın.
ben mail atıp sunucuyu kapattırmadım.
bana mail geldi.şu kod numaralı sunucu suspended edildi ödeme yapmamışınız diye.
sunucu ücreti 79 $ suspended açma ücreti 25$ (corenetworksun sitesine bakabilirsiniz)
toplam 105$ ödeme yapmam istenildi.ödeme yaparsam sunucu tekrar acılırmıs.yapmazsam iptal edilirmiş.bende önümüzdeki dönem ödemesini kabul etmedim.onlarda 15 dk sonra iptal ettiler.
bu durumu onurda biliyordu.28 inde biteceğini .ona göre davranmalıydınız.hatta bana kendısı 26 sında bile btiririz demişti.
HTservers Networks Yedekleme
HTservers, sağladığı servis içerisinde bulunan kullanıcı verilerinin hatalı kullanımlarından, veri içeriklerinden, email ile kullanılan tüm verilerden doğabilecek hiç bir maddi veya manevi zarardan sorumlu tutulamaz. Bu verilerin yedekleme ve saklama yükümlükleri kullanıcıya aittir.
Buna rağmen HTservers servisinde meydana gelebilecek kesinti veya veri kaybından dolayı oluşabilecek hatalardan, zarardan ve ziyandan HTservers sorumlu değildir. Verilerin yedeklenmesi müşterinin sorumluluğundadır.
Alıntı
bunun skandallık bir yanıda yok.ödemesi gelen ve süresi biten sunucular suspended edilir.ödeme isteği gönderilir.ödeme yapılmazsa sunucu formatlanır.tüm dünyada dc lerde bu işlem böyledir.
üstelik sizin hesaplarınızın durup durmadığını bilemeyiz.serverlar üzerindeki yazılımları kontrol etmiyoruz