Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Sunucu Bulunamıyo hatası
Tekil Mesaj Gösterimi
  #1 (permalink)  
Eski 27-03-2007, 22:40:57
mahonii1987 mahonii1987 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Sanlurfa Şubesi
iTrader Puanı: (4)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 14
mahonii1987 isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
mahonii1987 - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı Sunucu Bulunamıyo hatası

Evet sayın Arkadaşlar ben hostumu değiştirdim ve değiştirdikten sonra bazı hatalar felan oluştu çok bozuldu çok sinirlendim çok kötü bi haldeyim sorunlarımın çözülmesinin ardından hala da sinirliyim deli olacam hostu değiştirdik ve tr karekter sorunu oldu kapalı kaldı taşıma felan işte + bi gün hostcuya saldırmışlarmı host sunucu kendi kendine kapatmış bu saldırılardan sonra site kapalı kaldı felan sorunlar hiç bitmedi şimdi herşey tam derken ben siteye giremiyorum sunucu bulunamıyo diyo o yeni taşındığım hostun hiç bi sitesine giremiyorum ama diğer sitelere girebiliyorum sadece o hostun barındırdığı sitelere giremiyorum ama başka bütün sitelere girebiliyorum ama kendi siteme giremiyorum www.sanliforum.com sunucu bulunamıyo diyo sunucuyla alakalı değiş ben giremezken başka arkadaşlar girebiliyo bunun çaresini buldum modeme reset atıyorum açılıyo 5 10 dakka geçtikten sonra yine sunucu bulunamıyo diyo tekrar reset atıyorum açılılıyo 10 dakka sonra yine açılmıyo ama başka arkadaşlarım girebiliyo nedeni ne olabilir lütfen yardım edin nolurrr yardım deli etti beni insanın kendi sitesine girememesi ne kadar tuhaf yaa