gzel çeviri

benımde tam olmasada bununla alakalı bi yazım vardı

----------------

Bir gün kafama esti bir site yapayım dedim hani kafama estiya adıda saçma birşey olsun hodohede.com olsun dedim.Teknik olarak kalıpta saçma diye yola çıkılan bir siteninde İçeriğinin mantıklı olması zaten gerekmiyordu.Neyse öyle böyle derken siteyi açtım.Ancak Siteyi Diğer sitelerimdem farklı olarak İnternette kesinlikle tanıtmadım.Sadece Tanıdığım 6 Kişiye Söyledim.Site hiçbir Optimizasyon yada Seo tekniğine maruz kalmadı Hatta Meta Taglarını bile düzenlemedim.

Sitemizi açtık ve yaklaşık 8 gün boyunca günlük tekili 7 yi geçmedi.Elde ne var her gün sitemıze giren 6 arkadaş ve siteye giren ben.Toplam tekil hitimiz 7.
Ancak 9.cu günün Sitemizin hiti 14 Olmuştu.Evet Sitemizin hiti 14 olmuştu Ve ortalama %100 şekilde 2 katına oranla artmıştı.Extereme Tracking İstatistiklerine baktım herhangi bir referans Mail yada Site linkine rastlamadım Ancak Arama Motoru Referanslarına Baktığımda Komik bir olay ile karşılaştım.

Evet Googleden 1 gün içinde tam 7 kişi gelmişti.Hemen Hangi kelimeyi kullanarak geldiğini görmek için bir hefesle bakmak istediğimde olay dahada komik bir hal almıştı

Kelimemiz ''Siptritiz''.Evet Siptritiz Kelimesinden 1 gün içerisinde tam 7 kişi gelmişti.

Hemen Bakıyoruz Siptritiz'in Googledeki Konumu nedir.

http://www.google.com.tr/search?hs=8...Siptritiz& bt nG=Ara&meta=

Aman Tanrım Oda ne Sadece tek bir site var hangisi diye bakıyoruz ''hodohede.com''. (tabi ozamanlar öyleydi şimdi 2 site olmuş bir başka sitede var neyse).

Siptritiz Kelimesi Yanlış bir kelimedir sayfa açıklamasında yazılırken yanlış yazıldığı için normalde var olmayan bir kelimedir Bu yüzden tek başına indexlenmiştir.

Siptritiz Kelimesini yazıp 1 gün içinde gelen 7 Kullanıcımız vardı.Yani 7 adet türk kullanıcısı 1 gün içerisinde 7 kez yanlışlıkla Siptritiz kelimesini googleye yazarak sitemizi ziyaret etmişti.

Bunu geçelim

Ekstra Bilgileri Merak Edenler İçin ;

Hodo hede'nin googledeki yerine bakıyoruz hemen.36 bin sonuç çıktı

SiTEMizin Konumu

Google

Ekşisözlük den Sonra 3.cü sırada.Ekşisözlüğün Pr si olmasa 1.ci

Sitemize Googleden Yapılan Diğer Girişler Kelimeleriyle Son 11 Kişimiz.

---

hodohede
www.hodohede.com (Kişi direk googleye www.hodohede.com yazmış yuh artık)
hodohede.com
siptritiz
'siptritiz''
hadi lan ordan
hede
saçma sorulara saçma cevaplar
çokonat
hödö
mustafa topaloglu canim mp3

Prmize bakıyoruz 0 Gprmize bakıyoruz 0

Değişiklik olsun diye sitemizi 2 Topliste ekliyoruz.

3 gün içinde toplistlerden giriş

realist 9 kişi
zirve100 16 kişi

toplam 3 günde toplam 25 kişi.

Giren 25 kişiden 9 u siteye yazmış

Yaklaşık %30 civarında bir etki yapmış.