bende açıcaktım ama tutmaz diye olmadı ?
ne zaman açtınız ve hit ne kadar acaba ?
Domaini alalı 2,5-3 ay oldu. Yaklaşık 2 aydır -vakit buldukça- içerik giriyorum. Hit, dediğim gibi, şimdilik günlük 100-200 tekil, sayfa görünümü bu değer 10 kat civarı. Bu site tutmasına tutar diye düşünüyorum ama, iş para kazanmaya gelince, biraz zor. Çünkü, ziyaretçilerin şimdilik büyük bir kısmı webmaster veya wbi az-çok bilen insanlar. Ancak, Mozilla Firefox'un türkiye'de potansiyeli olduğu sürece, bu siteninde potansiyeli olacağını düşünüyorum. Ancak tabii di ke, daha fazla içerikle!
Alıntı
güzel proje. başarlar...
ama temayı değiştisen ii olur. çok boğulmuş yazılar...
Ana temayı değiştireceğiz. Yazılar biraz cansız gözüküyor gerçekten, onu düzelteceğim. Teşekkürler.
Alıntı
ben bu siteyi google de buldum,özgün bir içeriği güzel konuları var,yapan vatandaş konuyu dağıtmamış,eklenti demiş eklenti yapmış
Açtığım her web site için temel prensibim, belli bir konu dahilinden çıkmamak. Aslında, domaini aldığım zaman düşüncem, bir çok programın, tarayıcının eklentileri için web site yapmaktı. Ancak, Firefox'u sevdiğim için ve çokta vaktim olmadığı için, şimdilik Firefox eksenli bir site yaptım. Ancak domainim, Firefox eklentileri için pek uygun değil.