vezir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1) Arşiv footerına extreme kodumu eklemek istiyorum. nasıl yapabilirim?
admin panelde dil paketlerini editleyerek yapabilirsin

2) Mesaj yazım alanını Vbulletindeki gibi birşey kopyalayıp yapıştırdğımızda falan kodlarla uraşmadan direk çıkması mümkünmü? mümkünse nasıl yaparız?
şuan için gelişmiş editör yok mybb'de sadece tinymce entegresi mümkün , bundada tüm forumda html kullanımını açman gerekiyor bu sebeble önermiyorum ve yapılışını anlatmıyorum

3.sorum: Mesajlarda hızlı düzenlemeyi nasıl kaldırırım?
postbit_edit şablonundaki
<div class="popup_item_container"><a href="javascript:;" onclick="Thread.quickEdit({$post['pid']});" class="popup_item">{$lang->postbit_quick_edit}<\/a><\/div>
satırını silin

4.sorum: Youtube ve Gvideo pluginleri ekledim, fakat mesaj yazrkenki araç çubugunda hiçbirşey çıkmadı simge falan, normalmidir, normalse ekleme şansım yokmu?
normaldir , ekleme şansınız var

ekleme şu şekilde yapılcak önce editor.js dosyasını indirip açın ve şu satırı bulun
this.insertStandardButton(elements, "code", "images/codebuttons/code.gif", "code", "", this.options.lang.title_code);
altına youtube için ekleyin
this.insertStandardButton(elements, "youtube", "images/codebuttons/youtube.gif", "youtube", "", this.options.lang.title_youtube);
sonra youtube için editorde gözükmesini istediğiniz imajı images/codebuttons/ altına youtube.gif olarak atın , gvid içinde örnekden yararlanarak yapabilirsiniz

5.sorum: moderatör tablosunda her grubdaki üyelerin rengi aynı gözüküyor, koyu navy. bunu nasıl herkesin kendi rengi görünmesi için nasıl yaparız?
inc/functions_forumlist.php

bul
$moderators .= "$comma<a href=\"member.php?action=profile&uid=$moderator[uid]\">".$moderator['username']."</a>";
                                    $comma = ", ";
değiştir
$moderators .= "{$comma}<a href=\"member.php?action=profile&amp;uid={$moderator['uid']}\"> ".format_name($moderator['username'], $moderator['usergroup'], $moderator['displaygroup'])."</a>";
$comma = "<br> ";
index.php

bul
// Get the forum moderators if the setting is enabled.
if($mybb->settings['modlist'] != "off")
{
	$query = $db->query("
		SELECT m.uid, m.fid, u.username
		FROM ".TABLE_PREFIX."moderators m
		LEFT JOIN ".TABLE_PREFIX."users u ON (m.uid=u.uid)
		ORDER BY u.username
	");
değiştir

// Get the forum moderators if the setting is enabled.
if($mybb->settings['modlist'] != "off")
{
	$query = $db->query("
		SELECT m.uid, m.fid, u.username, u.usergroup, u.displaygroup
		FROM ".TABLE_PREFIX."moderators m
		LEFT JOIN ".TABLE_PREFIX."users u ON (m.uid=u.uid)
		ORDER BY u.username
	");
* yapmadan önce dosyaların yedeklerini alın