sitemde 30 kere dmry diye aranmis 2 kere grkn diye aranmis 1 kere adis ilhan diye aranmis 1 kere yakuter diye aranmis.
istersem 500 kere de dmry diye aratabilirim. Sanırım arama yapmak senin bant genişliğinden yemiyor?? Ama senin gibilerin benim sunucumda yer alan resimlere, smiley v.b. ve bir de izinsiz kendi sayfanız üstünde görüntülemeniz benim bant genişliğimi yiyor.
Bunlar Abewebdesign'ın sunucusunda yer aldığım süre boyuncaki transfer limiti kullanımı. Neden geçen ay 118 GB? Üstelik forum da değil.. Şimdi kalkıp bana yok şu bu kadar, şu kadar aranmış hiç demeyin ve konuyu alakasız yerlere sürüklemeyin. Alakasız yerlere gitmesi gerekiyorsa, ben de üstteki gibi alakalı yerlere de götürebilirim.
@******: Benim isteğimde, eğer yazı kopyalanacaksa tamamen ve değiştirilmeden kopyalanması ve yazının sonunda bendeki orijinal yazıya
bağlantı verilmesi, kaynak gösterilmesi açısından. Yoksa bunun gibiler kaynasık yayınlıyor, diğerleri bundan, ve diğerleri .. derken yazı anonime düşüyor bir anda..
@driplings: Çok teşekkürler, gayet mantıklı bir eklenti

Boş bir vaktimde el atacağım
Ayrıca yakuter, grkn v.b. pek yabancı gelmiyor. Hepsi günlükçü bunların ve demekki yazının üstüne onlar da arama yapmışlar, onlardan da birşeyler alıp almadığın konusunda. Zira bu ilk değil. Vaktinde ses çıkarmamıştım h-yaman dediğinde ama gördüm ki benden de kopyalamışsın birçok şey.
Buradaki başlığın altında Hamdi seni uyardığında ukalaca cevaplar vermiştin. Çekirge 1-2-3 tabi.. bir yere kadar.
Bence sıfırdan başla..
Bence tüm yazıları sil ve sıfırdan başla... Yoksa elemen çok güç olacak.. Ben boş yere bu şekilde bir başlık açmıyorum arkadaşlar. R10'daki mesajlarımı tek tek kontrol edin. Çoğu yardım amaçlıdır. Bu başlığı açtıysam vardır bir sıkıntım... Bakın devamı;
Kopya:
Msn space`ye muzik eklemek - Guncel blog - internet gelismelerini guncelblog ile takip et
Orijinal:
Msn Space’e Müzik Eklemek | aYYaS Blog!
Kopya:
Msn Space�e Resim Eklemek - Guncel blog - internet gelismelerini guncelblog ile takip et
Orijinal:
Msn Space’e Resim Eklemek | aYYaS Blog!
Kopya:
Yeni Nesil Msn Space�ler Geliyor - Guncel blog - internet gelismelerini guncelblog ile takip et
Orijinal:
Yeni Nesil Msn Space’ler Geliyor | aYYaS Blog!
Kopya:
�cretsiz PHP-Mysql Alanı, Kayyo.com - Guncel blog - internet gelismelerini guncelblog ile takip et
Orijinal:
�cretsiz PHP-Mysql Alanı, Kayyo.com | aYYaS Blog!
Daha da devam edebilirim... Ama yarına önemli bir sınavım var. Ona vakit ayırmam lazım. Benim yerime sen bul tüm çaldıklarını ve biran önce temizle bence diğer blogcular da olayı fark etmeden