Arkadaşlar öncelikle özür dilerim ama inanın sıkıldım artık böyle kişilerden. Eminim çoğu çocuk bunların fakat çocuk felan dinlemek istemiyorum artık. Yazmayı bilmeyen önce gitsin okuma yazma öğrensin.. Google ya da diğer reklam programlarından üç beş kuruş para kazanacağım diye diğer sitelerin yazılarını çalmasınlar.
Bundan sonra benim fark ettiklerimi ve forumda üye olan arkadaşların hırsızlıklarını, kanıtları ile birlikte bu başlık altında sunacağım. Forum kuralları gereğince kanıt gösterilirse, bir problem olmuyor bildiğim kadarıyla. Daha başka çalan da varsa kendine çeki düzen versin artık, rica ediyorum.
Önceden iyi niyetli düşünür, mahçup olmasınlar diye iletişim sayfalarından yollardım. Ama artık mahçup olmaları gerektiğini düşünüyorum.
Olayın fark edildiği tarihin bilinmesi amacıyla da tarihi de yanına gireceğim.
1- stfrld (12.02.2007)
Arkadaşın imzasında,
+ + = ben
geçiyor. Demek ki site kendisinin.
Sitesinde sadece "dmry" olarak arama yaparak bulduğum sayfaların bazıları.. Allah bilir daha ne kadar var. Google cache altında bulduklarımı da ekliyorum.. Daha da merak eden Google Cache içerisinden arama yaparak, zaman aşımına uğramadan bulabilir
YouTube, Google Video gibi video sitelerinden flash videoları indirin - Guncel blog - internet gelismelerini guncelblog ile takip et YouTube, Google Video gibi video sitelerinden flash videoları indirin - Günlük Haftalık Aylık Google Cache'deki ispatı... google talk artik goruntu resimleri destekliyor - Guncel blog - internet gelismelerini guncelblog ile takip et Google Talk Artık Görüntü Resimleri Destekliyor - Günlük Haftalık Aylık Need for speed carbon geliyor - Guncel blog - internet gelismelerini guncelblog ile takip et Need For Speed Carbon Geliyor - Günlük Haftalık Aylık Ã�evrimiçi resim editörü - Guncel blog - internet gelismelerini guncelblog ile takip et Ã�evrimiçi resim editörü - Günlük Haftalık Aylık
Ve dahası da vaar.. Eklersem sığmayacak buraya.. Arkadaştan isteğim benden çalınan tüm yazıların tamamen siteden silinmesi. Yazının altına bağlantı eklenmesini de istemiyorum. Arkadaş sitenin dibine anahtar kelimeleri sıralamayı çok iyi biliyor fakat link vermek ne demek onu bilmiyor. Düz metin olark url giriyor. Ne güzel biz sayfa sayaç yazdık dağıttık millet kullansın diye, bunun gibi bazıları da sayacı kullandığı gibi teşekkür olarak yazılarımı çalıyor. Yemek yediği kaba tükürmektir bu.
Daha önce böyle bir açıklama
yapmıştım ve orada dediğim gibi sitenizi google spam'a ve ayrıca mail ile Adsense programına bildirdim ve gereğinin yapılmasını rica ettim. Emek vererek yazan insanların üstünden, kendinizi çok zeki sanarak bu şekilde 3 kuruş bile olsa kazanamazsınız..