Open Directory - World: Türkçe: Bilgisayar: İnternet: Arama: Toplu Arama
Bu linkte karşımıza çıkan sonuçlarda çok ilginç bir site var. Ve de oldukça tanıdık bir script!
Evet bahsettiğim site:
Araabul.Com - Kaliteli Siteler Listesi. (logosuna da bittim doğrusu)
Linkcenneti scripti ile yapılmış bir siteden bahsediyorum. Linkcenneti scripti dağıtılmaya 16.01.2007 09.11 PM de başlamış, daha bugün farkettim daha öncesini bilmiyoruz(!!!!!).
İlginçlikler:
- Dmozun sözde kabul maddelerinde bir sürü şey söyleniyor. Hepsine uyuyor mu bu site?
-Aynı db ile açılmış üstüne bir adet bir şey konulmamış scriptler dmoza nasıl oluyor da ekleniyor.
- Üstüne üstlük copyright bölümü de silinmiş.
- Ayrıca sitede reklam1 reklam2 gibi şeyler de duruyor. Yani sözde dizaynı daha bitirilmemiş. Adam sadece 4 dosyayı editleyecekti ve dizayn bitecekti. Ama bunu da yapmadan bu site nasıl dmoza kabul ediliyor.
Günlerce uğraştığımız siteler kabul edilmiyor, böyle siteler nasıl kabul ediliyor? Bence Dmoz Türkiye nin hali içler acısı arkadaşlar. Toplanıp mail yağmuruna tutalım diyorum. Eğer destek gelirse gerçekten iyi bir şeyler yapacağımıza inanıyorum.
Daha çok şey yazmak isterdim fakat şu an sinirli olduğum için yazamıyorum. Teşekkürler.
Ejder abimize not: Kesinlikle senin scripti aşağılamak için sölemedim. Senin zaten paylaşma amacın aynısını yapsınlar diye değil, geliştirip üzerinde oynayıp güzel bir şeyler ortaya çıkarsınlar diyedir. Ama senin verdiğinin aynısı eklenince vede üstüne bir şeyler eklenmeyip dmoza kabul edilince insan çıldırıyor.
System32 ( TD TeaM)