Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Vbulletin Beleş,Beleş Olmayan Tüm Lisans Sorunlarına Kesin çözüm
Tekil Mesaj Gösterimi
  #6 (permalink)  
Eski 31-01-2007, 19:27:02
osenmer - ait Avatar
osenmer osenmer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Düzce Şubesi
iTrader Puanı: (17)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 229
osenmer isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.osenmer isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.osenmer isimli üyemiz sevilmeye başlanan bir üye.
Tanımlı

Alıntı:
BlackCode´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
powered by vbulletin yazısı için 120$ vermek gereksiz, şayet onsuz olmadığı zaman daha iyi çalışmıyo bu alet
vbseo da yeni forum için pek gerekli değil, zoints seo da bi süre çok iyi götürür, ayarlarını güzel yaparsan harika sonuçlar veriyor. (test edildi onaylanıdı)
domain+host işide asıl problem değil... büyük firmalarda bi sürü ödeme kolaylığı mevcut...

gelmek istediğim nokta bi forumun kalıcı olması için 160$ yeterli bir para. işin büyük kısmı lisans aldıktan sonra bitiyor. örnek olarak, adam gidiyo null vb kuruyor, bi sürü uğraşıyor, gecesini gündüzüne katıyor ve güzel bi hale getiriyor. ama bi sabah bakıyor ki bütün emeği uçmuş gitmiş. bence harcanan zaman ve emek bi lisans parasından daha değerli.
Aynen bende ilk zamanlar vb. null kullanmıştım, o kadar emek harcamıştım salak gibi. sora bi akşam üstü acı haberi aldım.

sora smf kullandım, düzenleyip istediğim şekle çevirmek için çok emek sarfettim. şimdi lisanslı vb. kullanıyorum, kürkçü dükkanı misali tekrar ilk haline döndü.

bu kadar sıkıntı çekmek istemiyorsanız ta en baştan kendiniz sıkın ve lisanlı ürün kullanın, onu alacak para yoksa legal yollardan o parayı kazanmaya bakın.