Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Sever makine özellikleri
Tekil Mesaj Gösterimi
  #9 (permalink)  
Eski 29-01-2007, 19:15:29
Kerem Kerem isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

İstanbul Anadolu Şubesi
iTrader Puanı: (38)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 1031
Kerem isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.Kerem isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.Kerem isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.Kerem isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.Kerem isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.Kerem isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.Kerem isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.Kerem isimli arkadaşımızla herkes gurur duyuyor.
Kerem - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

Eğer hosting aldıysanız, yani sunucuya erişim yetkiniz yoksa, sunucu özelliklerinin doğruluğunu teyit edemessiniz. Bendeniz, sunucumda Plesk kullanıyorum. Müşterilerim Plesk'e kendi hesaplarından giriş yaptıkları zaman, sunucu özelliklerimi göremiyorlar. Sadece kendi domain hesapları ile ilgili kısımları görebiliyorlar.

Size verilen bilgilerin doğruluğunu teyit etme imkanınız, benim bildiğim kadarıyla bulunmamakta. Sunucu sahibinden ekran görüntüsü(SS) isteyin diyeceğim, ama photoshop ile üzerinde oynama yapılma ihtimali de var. Karışık bir durum yani.

Not: CPanel kullanmadım, Cpanel de belki istenen bu özellikler görüntülenebiliyordur. Eğer öyleyse lütfen belirtiniz, ben de bilgilerimi tazelemiş olayım.