Arkadaşlar bu arada bir konuda gerçekten çok üzüldüm. Bazı arkadaşlar bazı yerlerde, saçma sapan şeyler söylüyorlar. Yok efendim mynak xxx kadar dizine ekledi backlinkle kazandı, yok bilmem ne... İnsanların temiz emeklerini bu kadar küçümsemek kolaymı ya. Ayıptır bu kadarıda. Buradan onlara cevap vermek istiyorum. Öncelikle ben evimden interneti kaldırdım arasıra kafelere 1-2 saatliğine gidiyorum. Ve toplasanız 50-100 dizine ekledim eklemedim, zaten bunlardaki max prde 4'dür. Bir diğeri madem bu kadar bilgin var niye sende eklemedin? Madem üstadsın bu kadar domainlerini sandboxa hangi yeteneğinle düşürdün? Hani çok biliyorsun ya backlinkin işe yaradığını... Hadi hepsini geçtim arkadaşlar da yarışma siteme analytics kodunu ekledim hite bakın resmini çektim sizler için. Sizce bir yarışma sitesi için bu hitler kolay elde edilir mi? Görüyorsunuzki hit 1700 civarı, sayfa görüntülenme 18000lerde. Hiçbir hile uygulaması yoktur ki zaten ben o tür uygulamalara etik olarak karşıyım. Hitin tamamına yakını google yolluyor(%82). Arkadaşlar yarışma boyuncada, yarışma sonundada sükunetimi hep korudum. Fakat bazı yerlerde böyle cümleler görmem beni üzdü açıkçası ve beni sükunetimi korumama engel oldu bunlar. Amacım tartışma veya huzursuzluk çıkarmak değildir. Ama lütfen verilen emeklere saygı gösterelim, lütfen.
Bu arada bu arkadaş kim nerede gördün yazıları diye sormayın. Zaten bununda pek önemi yok ama konuyla ilgisi olan bu muhabbetin nerede geçtiğini anlayacaktır.
Konu UgguR tarafından (13-01-2007 Saat 17:35:55 ) de değiştirilmiştir..
|