Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Ana sayfa ve Forum pr si (yardım ederseniz sevinirim)
Tekil Mesaj Gösterimi
  #8 (permalink)  
Eski 12-01-2007, 18:15:22
Malatya - ait Avatar
Malatya Malatya isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Malatya Şubesi
iTrader Puanı: (0)
iTrader Feedback: (0%)
Rep puanı: 8
Malatya isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Arkadaşlar doğru söylemişler,
Google adı üzerinde Page Rank diye nitelendiriyor sistemi, yani Sayfa Değeri, directory(klasör) ya da site(site ) rank demiyor.Ancak endişe etmene gerek yok, Genellikle alt klasör ya da subdomain pr'si yüksekse ve sen çapraz link vermişsen (Forumdan anasayfana mutlaka link ver, gerek yok diye düşünme) Anasayfanın pr'si de artacaktır.Site içi linkler de başka sitelerden alınan link kadar olmasa da etkilidir.Google webmasterın kendi sitesinde nereleri önemsediğini de göz önüne alır(takdir edersiniz ki bir sitede her sayfadan her sayfaya link verilemez, ana bölümlere verilir).Ayrıca index.php sayfası zaten default(varsayılan) olduğu için /forum demen yeterli.Kişisel kanaatim, anasayfanı linklerle donatmak yerine bir üst dizini(forum) linklerle doldur.

Ayrıca bunlar yıllar sonra edindiğim bazı tecrübelerdir, yardım etmek istedim."bilgili biri" biraz iddalı olduğu için, bunu üzerime almadığımı belirtmek istedim.

Konu Malatya tarafından (12-01-2007 Saat 18:19:21 ) de değiştirilmiştir..