Merhaba,
Sitemiz Bir domain satış sistemidir. Yeni açıldı fakat domain hakkındaki herşeyi sitemizde sergilemeyi düşünüyoruz. Gerek Fiyat olsun Gerek firma olsun Herşeyi. Yavaş yavaş site büyümeye başlamakta

Sitede
Satılık Domainleri ( Şimdilik yeni açıldıgı için fazla kayıt yok ama yakında dolacagını tahmin ediyorum)
Boş Domainleri ( 3 Harfli boş domainler( Her gün en az 20 tane eklenecek, bitene kadar ), 4 Harfli boş domainler ve daha nicelerini sitemize ekliyecegiz, Boş domain kaynagıda diyebilirsiniz)
Düşecek Domainleri

Satılık domainler bölümünü bir ara açık artırma şeklinde yapmayı düşünüyorduk fakat Gördügüm kadarı ile açık artırmada almıcak kişilerde sallama fiyatlar ekliyorlar. Bunun için en dogrusu tam fiyat vermek ve Mail,msn ile iletişime geçmek
Sitemiz hakkında yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. Tabi satılık domainlerinizi eklemenizide!!!

not: Bağlı olduğum ekip ile aldığımız karara göre tartışma ortamlarına girmemem gerekiyor. O yüzden bi tartışma ortamı doğacak olursa ki böyle bir şey olmayacağını ümit ediyorum. Karşılık veremeyeceğim

Saygılar

Nokta Domain
Http://www.Noktadomain.com
info@noktadomain.com