Merhaba Arkadaşlar,
Hepinize teker teker teşekkür ederim, yanımda olduğunuza dair attığınız mesajlar inanın bana daha çok güç verdi, sağolun varolun.
Domanik'i Türk alan adı piyasasındaki boşluğu doldurması için faaliyete geçirdim, sistem şu anda BETA olarak çalışmakta, görüş öneri istek eleştiri hepsi kabulüm

sistem geliştirilmeye devam ediyor, en iy noktaya ulaşacak eminim sizlerinde katkılarıyla.
Kayıtları kontrol ettiğimde, r10 reklamı sonrası sisteme 30 arkadaşım dahil olmuş, ancak bilmesinizki hizmetlerimizden yararlanmanız için açtğınız hesabın ücretini ödemelisiniz.

Neden ücretli? sorunuza yanıt vermeye çalışayım kısaca;
Üyelik ücreti incelerseniz göreceksiniz, sadece 5 USD. Bunun yegane sebebi para kazanmak değil, sitedeki kaliteyi korumaktır. Lütfen yanlış anlaşılmasın üye olmayan arkadaşlarıma kalitesizlik gibi bir ithamım yok ben sadce sistemde oluşabilecek co.nr net.tc vb kirlilikleri ve kuru kalabalığı önlemek adına bu tarz bir üyelik sistemi yapılandırdım. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Minik bir de duyuru yapmak isterim, sitenin açılışı şerefine elimdeki alan adlarını çeşitli zamanlarda, düşük fiyatlar ile domanik üzerinden satacağım. Yaklaşık 4 saat önce backorder ile 60 USD ye aldığım BeyazitOzturk.com adresi ile ilk adimi attim ve 60 USD karsiliginda domanik uyelerinden, adamin1i uye adli Tacettin Umut YASAR arkadasimiz beyazitozturk.com alan adinin yeni sahibi oldu.
takibe devam ediniz, üye olmayı da ihmal etmeyiniz

afiet