Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kendimden biliyorum.
Google eninde sonunda sizi bulur ve tamda zirveye çıkmış iken sizi tepe taklak indirir eger ki spam yaparsanız.
Geçen sene ki spam yakalama olayı ile bu sene ki hatta bu ay ki spam siteleri banlaması aynı degil. Sistem sürekli gelişiyor. Çıta yükseliyor.
Google bünyesindeki 4000 mühendis arama sonuçlarını daha iyi hale getirmek için çalışıyorlar Bu adamların tek işi bu. Spam yapan site bugun banlanmaya bilir ama yarın eninde sonunda banlanır.
radmin'e katılıyorum ve bu forumda bakıyorum %80 kısa yoldan para kazanmanın peşinde. ve bunlar böyle devam ederlerse ilerleyen zamanlarda başlarından problem eksik olmayacaktır.

geçen sene aynı böyle para kazanmaya çalışıyordum. spam, sağa sola reklam, alakasız ziyaretçiler vs. illa tıklamalar oluyordu ve iyi de para getiriyordu. 3 ay öncesi tam işlerim yoluna girdi. artık spam fln hepsini kesmiştim derken banlandım. ve bilirsiniz google ödeme zamanı banlar. geleccek olan paraya güvenerek 2000 lira borç alıp işleri büyütmeye başlamıştım. sevinirken birden BANNED ve onu görünce inanın ağladım. hem eskiden gelen paraları çar çur etmiştim. hem borç almıştım nasıl olsa para gelecek diye. 3000$ gibi bi mevla bekliyordum sonu hüsran oldu. dilim öyle bi yandı ki artık her ayrıntıya önem veriyorum. spam kesinlikle yok, popup reklam yok. mp3sitelerinden hit yok, ***** sitelerden hit yok. ziyaretçi sayım belki günlük 50k dan 5k civarına düştü ama inanın ki aynı parayı kazandırıyor. siz siz olun gerçekten sürekli sorunsuz para kazanmak istiyorsanız böyle mp3siteleri vs uğraşmayın. elbette herkesin kendi seçimi ben diken üstünde oturmak istemiyorum. bi başkası 10 tane adsense hesabı vardır, birinden banlanır diğerine geçer, mp3 sitelerinden reklam verir. bi ay 5000$ alır sonra 2 ay para alamaz. seçim sizin..