Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - link verme ile alakalı
Tekil Mesaj Gösterimi
  #5 (permalink)  
Eski 03-11-2006, 12:51:44
spiderbot
Guest

Tanımlı

Alıntı:
redbaron´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yalnız toplistlere google şöyle bakıyor
eğer çokca link varsa 10-20 tane okur gerisini okumaz bu yüzden link değişimi yaparken çok fazla siteyle link değişimi yaparsanız sizin sitenizde aynı duruma düşecektir.

yani toplistlerde (genelde ilk sayfadadır pr leri) bu ilk sayfanın ilk 10-20 site içinde linkiniz olursa faydalırsınız

bir tavsiye pr 5 veya pr 6 topliste sitenizi eklicenize sizinle aynı kategoride olan pr 4 siteden karşılıksız link almaya bakın daha fazla yararı olacaktır
kesinlikle katılıyorum ama bazı toplistler oyle bir url yapıyorki ref le mesela 2. 3. 4. sayfalar da aynı pr bakarsan bu sanılmasınki her sayfası pr4 yada5.. o 2.3. sayfada zaten 1. sayfa yani tum linkler bir anda ana sayfada gosterilmiyorda bolunmus sayılıyor ... buda demek oluyorki ana sayfada binlerce link ve sana o sitenin pr si 5 bile olsa saglayacagı fayda pr 2 gibi bir sey ancak

bu arada kategori olayına inanmıyorum sizinle aynı kategori diye bir olay google da yok pr si yuksek hangi site olursa olsun icinde yani verecegi sayfada az link olsun super verimi var ne sitesi olursa olsun

bu arada toplistlerin veya rank sitelerinin verdigi otomatik koda no follow eklesek nolur biz link vermemiş o vermişmi olur yani? eger oyle ise sitelerimden birinin pr si en aşağı 5 olur gibi gelecek guncellemede bu pr olayına taktım uzmanı olmak icin herseyini didikliyorum

Konu spiderbot tarafından (03-11-2006 Saat 12:55:08 ) de değiştirilmiştir..