Alıntı:
redbaron´isimli üyeden Alıntı
yalnız toplistlere google şöyle bakıyor
eğer çokca link varsa 10-20 tane okur gerisini okumaz bu yüzden link değişimi yaparken çok fazla siteyle link değişimi yaparsanız sizin sitenizde aynı duruma düşecektir.
yani toplistlerde (genelde ilk sayfadadır pr leri) bu ilk sayfanın ilk 10-20 site içinde linkiniz olursa faydalırsınız
bir tavsiye pr 5 veya pr 6 topliste sitenizi eklicenize sizinle aynı kategoride olan pr 4 siteden karşılıksız link almaya bakın daha fazla yararı olacaktır |
kesinlikle katılıyorum ama bazı toplistler oyle bir url yapıyorki ref le mesela 2. 3. 4. sayfalar da aynı
pr bakarsan bu sanılmasınki her sayfası pr4 yada5.. o 2.3. sayfada zaten 1. sayfa yani tum linkler bir anda ana sayfada gosterilmiyorda bolunmus sayılıyor ... buda demek oluyorki ana sayfada binlerce link ve sana o sitenin
pr si 5 bile olsa saglayacagı fayda
pr 2 gibi bir sey ancak
bu arada kategori olayına inanmıyorum sizinle aynı kategori diye bir olay google da yok
pr si yuksek hangi site olursa olsun icinde yani verecegi sayfada az link olsun super verimi var ne sitesi olursa olsun
bu arada toplistlerin veya rank sitelerinin verdigi otomatik koda no follow eklesek nolur

biz link vermemiş o vermişmi olur yani? eger oyle ise sitelerimden birinin
pr si en aşağı 5 olur gibi gelecek guncellemede bu
pr olayına taktım uzmanı olmak icin herseyini didikliyorum