Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - YeniSekme.Net En en güncel donanım, yazılım, internet ve bilişim haberleri
Tekil Mesaj Gösterimi
  #38 (permalink)  
Eski 12-10-2008, 21:35:33
sonerium™ sonerium™ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Üyeliği durduruldu

Muğla Şubesi
iTrader Puanı: (2)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 8
sonerium™ isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
sonerium™ - MSN üzerinden Mesaj gönder sonerium™ - YAHOO üzeri ndenMesaj gönder
Tanımlı

Alıntı:
ShiftDelete.Net, Chip.Com.Tr' dir. Kendilerinden izin alınarak yayınlanan haberlerdeki değişikliklerin sorumluluğu bize aittir. Haberlere yapılan yorumlardan sorumlu değiliz. Her haberin altında bunu belirterek bir görüntü kirliliği yapmak istemedik.

ShiftDelete.Net Telif Bildirimi Sayfası ;
ShiftDelete.Net tarafından üretilmiş olan tüm yazılı, görsel ve etkileşimli çalışmalar, kaynak gösterilmek suretiyle ve ticarî olarak kullanılmadıkları sürece kopyalanabilir, dağıtılabilir ve saklanabilir.

Yukarıda da gördüğünüz gibi ShiftDelete.Net Yayıncılık ticari amaç güdmeden haberlerin yayınlanmasında bir sakınca görmediğini açıkça belirtmiş. Hatta yazının devamında daha da esnek davranabileceklerini bildirmişler.
bu site için daha önce de yorum yaptığımı hatırlıyorum belki başka bir sitede. Öncelikle alıntı yaptığım kısma dikkat çekmek istiyorum. SDN ve chip.com.tr de alıntı yapıyor tüm haberlerinde olmasa da. Yabancı sitelerden çeviriler falan yayınlıyor. Ama özellikleri, ayrıcalıkları kendi ekiplerinin olması. Özgün birer site olması. Piyasada birbirine benzeyen çok site var. Ben sitenin konseptini güzel buldum ama bu sitelerle çok dirsek teması yapmayıp en kısa zamanda kendi özgün içeriğinizi, yazarlarınızı oluşturun. Yolunuz açıktır. Joomla doğru tercih. Bir de özgün bir tema kullanırsanız siteye giren kendini gerçekten özel bir sitede hisseder. Başarılar.