Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Bilsan ltd. Vds stok
Tekil Mesaj Gösterimi
  #14 (permalink)  
Eski 10-10-2008, 22:43:24
EuK - ait Avatar
EuK EuK isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
♥♥♥vBûlletîn♥♥♥

Yurtdışı Şubesi
iTrader Puanı: (19)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 1831
EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!EuK isimli arkadaşımızın geleceği çok parlak!
EuK - MSN üzerinden Mesaj gönder
Tanımlı

TakunYA sizinle ne sorunum olabilir , bi tanışıklığımız yok alış-verişimiz yok.Ben bu forumun üyesi olarak ; bu forumda satış yapan kişinin,firmanın bilgilerini bilmek isterim(ileride alış-verişim olursa sorun yaşamayayım diye). Siz de firmayız dediniz firma bilgilerinizi istedim,ek olarak bi link verdiniz verdiğiniz linkte iki gün önce şu adreste paint ile düzenlenmiş bir vergi levhası vardı ben onu buraya yazmadım,bugün sunucunuzdan o resmi de kaldırmışsınız,bugün o konu linkini vermişsiniz ama firmayım demek kolay firma olmak zor..

• Ticari Ünvan:
  • Vergi Hesap Numarası:
  • Vergi Dairesi:
  • Ticari Sicil Numarası:
  • Oda Kayıt Numarası:
  • Oda Kaydı:
  • Yer Sağlayıcısı Faaliyet Belgesi :
  • Şirket Adresi :
  • Şirket Telefonu :
  • Faks Numarası :
bu bilgileri yollarsanız ben sizin firma olduğunuza inanırım.

WebServant