Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj Gösterimi - Bilsan ltd. Vds stok
Tekil Mesaj Gösterimi
  #12 (permalink)  
Eski 10-10-2008, 20:39:28
ulkunet - ait Avatar
ulkunet ulkunet isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)

Giresun Şubesi
iTrader Puanı: (5)
iTrader Feedback: (100%)
Rep puanı: 7
ulkunet isimli üyemiz hakkına hiçbir bilgimiz yok.
Tanımlı

Alıntı:
bilsan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
INTEL e7200 CPU
40 GB Harddisk (Kurulumda direk olarak ayrılır)
512 MB Ram DDR2 800 MHz
200 GB Band Genişliği
Türkiye Bursa ***** Lokasyon
Windows 2003 & Centos 5.2 (Seçim)
Plesk for Win. 8.2 & Plesk for Linux 8.6 (Seçim)
Aylık 40 Lira
Bilsan Bilgi,Güvenlik Sistemleri ve Yazılım San.Tic.Ltd.Şti.
288 512 03 96 - 532 572 59 39
msn : satis@bilsantr.net
Bilsan bir VPS satış mesajı açmış her ne hikmetse bazıları mesaja çökmüşler. Belgeler nerde diye. Mesaja yazılan LTD.Şti yiz. Okadar vergi levhası olan firma kovalıyorsanız forumdaki vergiye dahil olmayan firmaları kovalayın. Sırf düşük fiyat ile hizmet veriyor diye bir firmanın üzerine abanmayın. O kadar karalama yapacağınıza sizde bu türde fiyat verin rekabete girin. Firma değil diyorsanız gidin maliyeye şikayet edin. Açılan satışı baltalamak ne diye?
İlginç olan satış mesajındaki sorgulama mesajları diğer host firmalarından gelmekte ne hikmetse. Bırakın müşteriler sorgulasın merak ettiğini öğrensin. Sizin yaptığınız tek kelime ile SATIŞ BALTALAMAKTIR.
Bu mesajda kişi kendi firma tanıtımını yapıyor olsa idi istediğinizi sorgulayabilirdiniz. Ancak VPS satış için mesaj açılmış. Sizin yaptıklarınız sadece satış baltalamaktır. Satış baltalamanın cezasını moderatörler iyi bilmektedir. Burada okadar çene yapıp satış baltalayacağınıza girin firma bilgilerini inceleyin. TİB kurallarına göre sitede firma bilgileri verilmesi mecburidir.

Alıntı:
EuK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
firma bilgilerinizi,vergi levhanızı,Microst partneri olduğuza dair doğrulayıcı bir yazı,link ve faaliyet belgenizi de ekler misin
HEr host satana bu mesajı yazıp bu bilgileri istiyormusunuz? Ayrıca kişinin ilk mesajında Microsoft Partneriyiz gibi bir yazı varmıki onu istiyorsunuz. SAtış mesajı açan firmalar vergi bilgilerini ve vergi levhasın resmini buraya koymak zorundamı?

Alıntı:
DHS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Meslektaşım partnerim demekle partner olunuyorsa kimseye belge gösterilmiyorsa bu partnerlik hayali partnerlik olarak görülür ve yalancı durumuna düşersiniz.
2 kagıt parçasını foruma vermek sizin ticari hayatınızı zedelemez aksine yükseltir.
Güveninirliğiniz artar r10 forumlarında birşey idda ediliyorsa ispatı delili gösterilmeside bir kuraldır.
bilsan tarafından yazılan mesajları bir okursan Microsoft Partneriz gibi bircümle kurmadığını göreceksin. Durduk yerde bu belgelerin mesaja eklenmesini isteyenlerce çıkarılmış bir mesaj.

Şimdi diyen olur Avukatımısın. Bilsan ile daha önce çalıştım. Kendilerinden win sunucu aldım. Tek sorun yaşamadım. Türkiyedeki nadir kaliteli hizmet veren gerçek firmaların (evden okuldan değil) karalanması insanı sinirlendirir. Şu ana kadar Kadeweb - Aysima - idealhosting ve bilsan ile çalıştım. hiçbirindede sorun yaşamadım çok şükür.

Konu ulkunet tarafından (10-10-2008 Saat 20:48:32 ) de değiştirilmiştir..