netinternet.com.tr Yetkilisi ben değilim ancak Hosting fiyatlarında sabit bir indirim olacak bunun ile ilgili daha önceki sayfalarda bir Reklam göstermiştim.
Aynı şekilde Reseller fiyatları eski fiyatlara göre alan için değil ancak trafik için indirim gündemde ve Yapı itibari ile biz yapılacak değişiklikleri öncelikle mevcut müşterilerimize yapar daha sonra yeni müşteri olacak kişilere sunarız. Bir seviyeden sonra artık kontrol edilemez bir yapıya dönen Hosting bölümünde yapılacak indirimler kar yerine büyük zararlar oluşturabiliyor bu nedenle her yapılacak iş için sürekli hesap kitap yapılıyor ama önümüzdeki günlerde oluşacak fiyatlardan eminim ki herkes memnun kalacaktır.
Ve şunu da söylemek istiyorum.. Eski Hosting sunucuları değiştiriliyor cpanel ile beraber litespeed gibi 3. Parti yazılımlarla sitelerin daha az trafik harcayarak daha hızlı ve olduğundan daha az sistem kaynağı kullanması sağlanıyor yine buna bağlı kullanılan donanımlar eski donanımlardan resmen 3 kat daha pahalı.. 1000$ Tutarında sunucular kullanırken yeni sunucuların en düşük modelinin fiyatı 4000$ fiyatlandırmalarda bunları da göz önünde bulundurmakta fayda var.