sverdlow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hakkıyla kazanan adama diyecek hiç birşeyim yok ama adamın ilk düşündüğü şey hile. Çömezleri bu yüzden sevmiyorum. Bu arada mesaj sayıma bakarak çömez olduğumu düşünmeyin sakın ha!!
Doğru diyon kuzen... Ya zaten profesyonelleşmek lazım biraz... Bak güzel bir örnek; mesela hemenpaylas.com... elmasgüneş i her zaman takdir ederim ben... bence türkiyede sayılı webmasterlardan fakat hemenpaylaş projesi aslında yasal olmayan bir sürü şeye açık bir sistemdi... İnsanların aylarca ugraşarak yaptıgı albümler filimler bu site sayesinde bedavaya herkese dagıtılıyordu... Kapatma için uyarı gelince büssürü insan düşünmeden direk olumsuz tepki verdi.... Tamam bende kabul ediyorum; daha yapıcı bir uyarı gelebilirdi, ama gelmedi direk kapatcaz dava aççaz dendi... bizim çalışma şartlarımız bu ama... Şunuda unutmamak gerekir proke yasadışı şeylere açık bir projeydi bunu çok fazla insan düşünmedi...

Ama yinede elmasgüneşi takdir etmek lazım... Adam pes demedi ve yasal durumunu belirlemek için bu işi bilen insanlardan profesyonel yardım alıyor şu an...

Ben bu adama webmmaster derim ama kendini bir çok webmaster sanan insan aslında webmaster değil çakal... Adam b*ktan bir site yapıyo sonra haberurk.com ile aynı kategoride indexlenmek istiyo, mp3 sitesi yapıp aylarca süren emekleri beleşe millete dağıtıyo sonra way benim sitemi kapattılar meclise yürüyelim diyo... ya tamam mp3 sitesi yap ama kapatılınca dua et ki sana karşı dava açmıyolar çünkü sen bir nebze hırsızlık yapıyorsun...

Lütfen mp3 sitesi olan arkadaşlar alınmasın... Savundugun şey; tamam mp3 sitesi yapın bundan para kazanın ama... Site kapanınca bundan yakınmayın çünkü yasa belli ve dürüst düşününce AHLAK'ta (bazılarına göre ETİK) yasa ile aynı tarafta