herkes senin gibi düşünmüyor kardeşim, veya az biraz para kazandığımızı duyan tamirci çırağı istifa edip PC başına geçiyor!
bizde bunların önüne geçelim diyoruz, makaleyi yazarkrnki en büyük amacım buydu
Abi kaliteli yapıcaksın eğer forumun varsa web'den para kazanmak için adsense dışında bir para kaynagı bulacaksın... Niye çünkü adsense içeriğe yönelik bir reklam programı... Eger sen evcil hayvanlar ile ilgili bir site yaptıysan koy... walla bak hitin günlük 100 kişi olsun tekil sırf tek site sana 5-6 dolar bırakır.... (türkçe site)
Ama bak mesela spy_bişey di ama nickini hatırlayamadım.. şu mesajın üstünde yazan... O da para kazandıgını söyleyip millete site yapıp para kazanıyomuşş... al sana muamma....
Abi google insanlığa faydalı şeyler yapan siteleri seviyo... Mesela wikidipedia .... Eğer bi kelime wiki de başlıksa kesinlikle wikinin linki ilk 2 sayfadadır... yada Dmoz... Ben mesela bir site yapmıştım geçen sene geocities'den ücretsiz alan alıp... okudugum bölümle ilgili ve ingilizce çeviri yapıp haritalar yazılar falan koymuştum siteye kaynak gösterip... Sona Pr güncellemesinde bi baktım hiç bir yere kaydetmediğim site Pr 1 olmuş...
Yani sözün kısası foruma, mp3 sitesine, video, komik resim sitesine adsense koymican para kazanmak ve dürüst yollardan gitmek istiyosan... Ama eğer kaliteli ve bir konu üzerine insanlığa faydalı bilgi verici bi siten warsa ondan adsense ile iyi para kazanırsın.... Hele bide hitin iyise yemede yanında yat
Yok millete söyleme gıcıklığına tıklamıyo falan bence boş... sen site kurarak insanlara hizmet satıyosun... ve eğer insanlar hizmetinden memnun kalırsa tabii ki daha fazla para kazanırsın...
Çok toparlanmadı... rakı değişik bişeymiş

... Ama şuna eminim eğer bir insanın merak ettiği konuda reklam görürse senin para kazanıp kazanmaman umurunda olmaz... Bundan adım gibi eminim...