Kerizlikle ne alakası var ki bu konunun?
Türkiye de iyi şeyler yapmak isteyen her kişi ******** mi? her kişi *********** mı her kişi ... mi? Güzel şeylerin üstüne çamur atmak, onları karalamak için ne kadar çok uğraşıyor insanlar.
Görende milyon dolar kazanma yolları var sanacak. Bildiğimiz birbirimizin işine yarayan şeyleri paylaşıyoruz. Bunun neresi kötü? yardımlaşmak mı kötü? güvendiğin, saygısına, sevgisine, insanlığına inandığın kişilerle bişeyler yapmak mı kötü? Elimizin ulaşmadığı yerde eli ulaşanlara soruyoruz.
Türk piyasası bu yüzden büyümüyor. Herkes ben diyor biz değil. Tek tekerlek bir yere kadar gider. Sonrası malum.
Keriz, kukla gibi aşağılayıcı kelimeler kullanmazsınız sevinirim.
O aşağılayıcı kelimeler "elit" kesime ait bana değil ben sadece alıntı yapıp aynı soruyu onlara sordum. Güzel şey dedğiniz olayın güzelliğini hala anlayamadım ve sorduğum sorulara net cevap bulamadım. Ayrıca Türk piyasası büyümüyor'un nedeni herkes'in ben demesi değil, işini hakkıyla yapanların ve bu işlerin eğitimini alanların az olması. Şurada biz diyenlere soralım "uzmanım" dediği hangi konuda bir eğitimi var? Ha diyeceksiniz herşey eğitim mi, değil tabi ki ama başarının yarısını eğitim diğer yarısını alın teri sağlar. Bir de güzel şeylerin üzerine çamur atılsın korkma, o güzel şey zaten güzelse "altını çamura da bulasan altındır" mevzusuna dönecektir. Yardımlaşmak dediğin de ben burada yardımlaşma görmüyorum, dışa kapanık ayrımcı bir platform görüyorum.
gerekli açıklamayı 50 kere yazdım burada, yani bu açıklamaları okuyup bir insanın hala bu soruları sorması için ya art niyetli olması lazım ya da okuma anlama seviyesini biraz geliştirmesi lazım kusura bakma ne diyeyim artık ben, benim de bir sabrım var. Platformdan şu an çok memnunuz. Üye olan arkadaşlar düşüncelerini yazabilirler isterlerse.
Lütfen artık bu muhabbeti kedi ciğer olayına döndürmeyelim.
Benim sorduğum soruyu daha önce soran olmamış. Ben sorumu yineliyorum "Adamın ancak keriz olması lazım dışarı sızıntı yapmak için. Şöyle örnek vereyim adam o bilgiyle ayda 2000$ kazanacak belki şimdi adam keriz midir ki bunu blogunda yayınlayıp adsenseden o konu için hit çekerek ayda 3-4$ kazansın" demişsiniz ben de dediğiniz lafın üzerine size soruyorum siz keriz misiniz de o bilgilerinizin dışarı sızma riskine rağmen ücretsiz platform kuruyorsunuz?
Ayrıca şunları da sordum:
Siz bizi sınava tutabiliyorsunuz biz sizi sınava tabii tutabilecek miyiz?
Bu bahsettiğiniz sırlarınızdan daha önce para kazandınız mı veya ortalama şimdiye kadar ne kadar kazandınız?
Art niyetli birisi olsam size cevap veremeyeceğiniz birçok soru sorardım bundan emin olun benimkisi sadece merak. O yaptığınız sınavı gözüm kapalı geçebileceğimi biliyorum bakalım siz benim aradığım platform musunuz diye merakım. Yani uzun lafın kısası piyasadaki forumlar gibi "hiçbir yerde bulamayacağınız bir çok bilgi bizde, şok şok şok bunları kimse bilmiyor ama çaktırmayın biz de bilmiyoruz" tarzında mısınız, "elit" olarak r10'dan ne koparırsak kardır tarzı düşüncesi olanlardan mısınız yoksa bahsettiğiniz gibi bir platform musunuz bunu ayırmak amacım. Kedi ciğer olayına gelince; siz kaç yıldır ciğer yemesini bilen kedisiniz bilmiyorum ama kimin kasap olduğu belli.
Şu bir gerçektir; satıcı alıcıya ürününü en makul ve kafasında soru işareti bırakmayacak şekilde tanıtmalıdır ki alıcı onu satın alsın. Aksi taktirde kötü reklam yapan bir çok yer var bilinç altı, kafada kalan bir soru yüzünden o satıcıyı da diğerleriyle aynı kategoriye koyar.