Çok komiksiniz siz kuklalar oynayın bari......
terbiyeni takın be , seviyesiz. rahat mı battı hortlatıyorsun konuyu? yoksa içinde bir şey kaldı da bu konuyla ilgili, çıkartmak için ikinci nick mi kullanıyorsun? illa üslubumu bozduracaksın
ya pm atıyorum ama dönüş yok :S bende katılmak istiyorummm
edit: bu arada konudaki açıklamaların özgünlüğünden dolayı sanırım konunun prsi 1 olmuş
kardeş itrader ın -2 bu yüzden dönüş yapmadık kusura bakma.
Peki siz keriz misiniz de o kadar para kazanacak bilginizi hiçbir para kazanmayacağınız "elit" forumda yazıcaksınız? Burada benim aklıma gelen ilk şey açıkçası şu oldu siz birçok kişinin 1 bildiğini toplayıp 1000 bilen olacaksınız, karşılığında verdiğiniz birşey olmayacak sadece boş vaad. Madem siz biliyorsunuz o sırları "neden" ücretsiz bir elit forumda paylaşacaksınız siz tek başınıza kazanamıyor musunuz?
Şu ana kadar internetten kazandığınız ücret nedir ve hangi yolla (web tasarım, yeni proje, site satışı, yazılım, seo, pazarlama, reklam) kazandığınızı merak ettim.
Bu konularda aklımda karışıklıklar var beni aydınlatırsanız ben de sınava katılmak isterim ancak üyelerin de size "istediğiniz" kategoride sınav yapmalarına izin verecek misiniz? Sözlerim biraz sert olmuş olabilir şimdiden özür dileyeyim kötü bir niyetim yok sadece biraz kafamı karıştıran sorulardı ve siz bana güvenmiyorsanız ben de size güvenmem hesapları.
gerekli açıklamayı 50 kere yazdım burada, yani bu açıklamaları okuyup bir insanın hala bu soruları sorması için ya art niyetli olması lazım ya da okuma anlama seviyesini biraz geliştirmesi lazım kusura bakma ne diyeyim artık ben, benim de bir sabrım var. Platformdan şu an çok memnunuz. Üye olan arkadaşlar düşüncelerini yazabilirler isterlerse.
Lütfen artık bu muhabbeti kedi ciğer olayına döndürmeyelim.