dedim ya kimse yemek yediği kaba pislemez. Bunun farkında olan kaliteli kişileri aramıza katmak istiyoruz.
Adamın ancak keriz olması lazım dışarı sızıntı yapmak için. Şöyle örnek vereyim adam o bilgiyle ayda 2000$ kazanacak belki şimdi adam keriz midir ki bunu blogunda yayınlayıp adsenseden o konu için hit çekerek ayda 3-4$ kazansın

Biz her şeyi düşündük arkadaşlar, test için de sağlam bir düşüncemiz var, kimse bu konulara kafasını takmasın, platform için gerekli bilgiler verildi, kafasına yatan istekte bulunur. Zaten şu an yeterince istek var elimizde, bunlardan eleyeceğiz eleyeceğimizi. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, bundan sonraki katılımları davetiye usulü yapmayı düşünüyoruz.
Peki siz keriz misiniz de o kadar para kazanacak bilginizi hiçbir para kazanmayacağınız "elit" forumda yazıcaksınız? Burada benim aklıma gelen ilk şey açıkçası şu oldu siz birçok kişinin 1 bildiğini toplayıp 1000 bilen olacaksınız, karşılığında verdiğiniz birşey olmayacak sadece boş vaad. Madem siz biliyorsunuz o sırları "neden" ücretsiz bir elit forumda paylaşacaksınız siz tek başınıza kazanamıyor musunuz?
Şu ana kadar internetten kazandığınız ücret nedir ve hangi yolla (web tasarım, yeni proje, site satışı, yazılım, seo, pazarlama, reklam) kazandığınızı merak ettim.
Bu konularda aklımda karışıklıklar var beni aydınlatırsanız ben de sınava katılmak isterim ancak üyelerin de size "istediğiniz" kategoride sınav yapmalarına izin verecek misiniz? Sözlerim biraz sert olmuş olabilir şimdiden özür dileyeyim kötü bir niyetim yok sadece biraz kafamı karıştıran sorulardı ve siz bana güvenmiyorsanız ben de size güvenmem hesapları.