Merhaba Arkadaşlar,
Son güncelleme ile PR 6 olan web sitemden bağlantı satışı yapacağım. Tanesini 120 YTL'den 3'er aylık satışlar yaparsam 10 tane bağlantı satışı yapmayı plânlıyorum. Kendime ait sadece 1 bağlantı olacak ve bu 1 bağlantı sayfa her yenilendiğinde değişecek. Toplamda kazanacağım 1200 YTL kurs paramın tam yarısı olacak, yani 6 aylık kursun yarısını ödemiş olacağım. Bu yüzden bu parayı toplamam gerekiyor. Yani bağlantı limiti 15'e çıkarsa sonra neden böyle yaptın demeyin lütfen. Kimsenin hakkını yemek istemiyorum.
Az ve öz bağlantı satışı yapacağım için böyle fiyat çıkardım. Sonradan fazla bağlantı satıp hem sizi hem de kendimi mağdur etmek istemiyorum.
Detaylar:
Site adresini özel ileti ile isteyiniz.
1 aylık bağlantı satışı: 40 YTL
3 aylık bağlantı satışı: 120 YTL
Sitemin edu.tr uzantılı ve PR 6 olan 2 (şimdilik) siteden backlinki vardır. Ve buna dahası da eklenecektir. Bu sebepten sorun çıkacağını sanmıyorum ileride.
Sitem sürekli günceldir ve kendi yazılarım vardır.
Alexa sıralaması şu an 160 K'dır.
Günlük tekil hit ortalama 500 ile 1,5 K arasında değişmektedir. Bazı günler 10 K olduğu oluyor.
Dmoz'a kaydım vardır.
Bağlantılar altsayfaların tamamında görünecektir ve site altına yerleştirilmeyecektir.
Ödemeler sadece "eft" yolu ile tahsil edilecektir.
Bu arada belirtmeyi unuttum, hangi sitelerden bağlantı almayacağımı söylememe gerek yoktu sanırım