Alıntı:
sou1985 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım ezikmisin nesin bilmiyorum çalıştıgım fırmalar ortada sen kim olabılıyorsunkı konusuyorsun  senin görevini kendıne al senı ancak sen dınlersın herkes kendı bacagından asılacaktır bundan emın ol. başka bır konuda gene konuyu okumadıgından kaynaklanıor olsa gerek konuun en basında okursan ben konu acılırkenkı bahsedılen sıtenın kodlamasını yaptım ve hala algılıyamadıgın sey son calıstıgım fırmanın yazılım fırması oldugunu soledım ordada yazılımla ılgılendıgımı soledım tasarım dıyerek hala algılıyamadıgının ıspatınımı yapmaya calısıosun bunuda ben algılıyamıorum
arkdaşım hersey ortada çalışılan fırmalar bu sektorde kazanılan gercek anlamda uzmanlık elle tutulur bıseyler solesen anlıcamda sadece laf ebesısın  kurumsallık 0 iş bılıncı 0 bu sektorde tecrube 0 bence kapa cenenı daha rezıl olma bu konuyada kılıt vurulsun artık bu arkadas yazdıkca ben yazıorum ben yazdıkca bu arkadas yazıo kısısel kavgaya donustu |
Elbette yazacagim cunku bastan asagi yanlis bu yazdiklarin, is tecrubendi nerde kime ne calistigindi secerendi cartindi curtundu pek umrumda degil. Sen benim sana verdigim gorevi layikiyla yerine getirir, sonra da gorelim bakalim optimizasyonda tasarim kafi miymis degil miymis.
Ezikler genelde konusmaktan kacmayan taraf degil, kacan taraf olurlar. Ben sana burda sabaha kadar da yazarim cunku sen aksamdan sabaha yanlis adamsin.
Zerre bilgin olmayan konularda boyle konustugun surece de laflarim bir bir pesinde olacak, burda ulu orta at kosturulamaz sifir bilgiyle.
Arastirmaci kimligine de sifir veriyorum, ne optimizasyon arastirmissin ki bu zaten bu isin tasarimla halloldugunu soylemenden belli, ne de beni arastirmissin. Bir dahaki sefere bilip bilmeden evvel konusurken daha dikkatli ol, gerci su ana dek olmaliydin ama pek te olmadin.
Simdi su sana verdigim gorevi yerine getirmedigin muddetce pesindeyim, ya bu isler sadece yazilimla tasarimla olmuyormus bu is sadece tasarimdan ibaret degilmis diyeceksin, ya da tasarimla sana verdigim gorevi yapip beni sus pus edeceksin.
Senin bundan sonra bu baslikta baska ihtimalin kalmadi.