****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim elit anlayışıma uyan bir üye değilsiniz malesef.En azından sizin elit olduğunuzu gösterebilecek r10 da herhangi bir konunuza veyahut Fikir paylaşımınıza rastlamadım.

Örneğin elit insanlar her zaman özgün ve kaliteli fikirleri ile ortama birşeyler sunan ve herzaman duruşunu belli eden insanlardır.

Ancak r10 a açtığınız 20 konunun hepsinin para kazanma odaklı olması bu tezi çürütüyor malesef.

Ayrıca sorum tuzak bir soruydu.

Elit öisin ? sorusuna Evet elitim diyen hiçkimse teoride elit olamaz.

Çünkü elit olmak aynı zamanda mütevaziliğinde bir parçasıdır.

Size iyi çalışmalar.
Asıl tuzak bu cevapta gizli bence. Platforma üye olanlar olacaktır, burada benim ve arkadaşlarım hakkında yorum yaparlar isterlese, paylaşımlar elit miymilş değil miymiş? Elitim dememdeki amaç forumun böylesine saygıdeğer bir üyesinin bana böyle tuhaf bir iğnelemede bulunmasıydı. mütevazi olmayan, bana göre art niyetli olan bir soruya nasıl mütevazi cevap verebilirim ki? Mütevazi yaklaşımda bulunmayanlara ben de mütevazi olamıyorum malesef. Kimseyle de akıl oyunları yarışmasına girdiğimi sanmıyorum ki tuzak olduğunu düşündüğünüz sorulara düşeyim. Bu forumdaki eksikliklerden biri de bu bence: hep bir iğneleme, siz de böyle davranışlar da bulunursanız vay halimize.
Teşekkürler yorumunuz için.