Güzel proje fakat bilgi birikimi testinin yanında samimiyet testi de yapmanız gerekir bana göre zira ben Türk insanında "ben çok kazanıyorum bu işin sırrını açıklayayım da digerleri de kazansın" tarzında bir düşünce göremedim maalesef.İnşallah yanılıyorumdur ya da yanıltırsınız beni.
Başarılar diliyorum...
Peki bu alanda, programcı arkadaşlarada yer varmı ?
Kim sınava tabi tutacak bu arkadaşları birde ?
Evet biliyorum merak kötü birşey, ama merak olmasa bilgiye ulaşılamaz
Test buna yönelik bir şey olacak, arkadaşlar bu adımı herkese açıklamak istemediğimiz için adına test diyoruz, test konusuna takılmayın lütfen. Biz bu konuyu yeterince tartıştık aramızda, samimiyet de önemli o aşamayı da düşündük, progamcı arkadaşlara da yer vardır platformunamacı doğrultusunda. teşekkürler.
Forum diyip geçiyorum çünkü burası bir forum. Eğer ilk zamanlarda kendinizi kanıtlamadan böyle bir şey yapılırsa bir çok kişinin kâle almayacağına inanırım. Çünkü diyecekleri şudur. Ben niye sizin yaptığınız teste katılayım beni işe mi alacaksınız, niçin bu testi siz yapıyorsunuz?
Bu testi yapmadan önce kendinizi teste katılacaklara tanıtmalısınız. Yaptığınız işleri, başarıları ortaya koymalısınız eğer teste katılacaklardan daha başarılı biriyseniz ancak sonra testi yaparsınız.
Şahsen ben tanımadığım bir foruma gidicem gelicekler bana seni içeri almak için test yapıcaz diye söyleseler. Sen kimsin Patronmusun işe mi alıyorsun ki test yapacaksın gibi bir karşılık veririm.
biz gerekli alt yapı çalışmasını yapıp açacağız platformu içi boş olmayacak, emeğimiz bilgimiz olacak. Ama platforma dahil olsun diye herkese bu bilgileri gösterecek halimiz yok, seçeceğimiz kişiler konuların title kısımalrını görüp karar verebilirler ilk aşama geçildikten sonra. Senin dediğin gibi olsaydı arkadaşım normal forum açardık. Lütfen ilk mesajımı iyi okuyun.
Saygılar