Alıntı:
Anarchist Nickli Üyeden Alıntı
Eeee bizim türk halkı birşeyden para kazandığında illa havasını atıcak yoksa olmaz 
En güzeli aptala yatacaksın kardeşim , yoksa başına bela oluyor , bana soranlar oluyor ben diyorum ne parası işte zamanımızı dolruruyoruz zaman geçsin diye nette para yok vb.şeyler sölüyorum.eğer egonuza yenilip söylerseniz başınıza bela oluyor birde sonra kardeşim madem para kazanıyorsun banada öğret bende kazanayım gibisinden insanlar sizden yardım istiyor  |
Banada biraz göster bende yapayım , kazanyım tarzı bi diyaloga hiç girmedim , çünkü kimseye bişi söylemiyordum.Açıklaması bile dakikalar alır , google , adsense , hit , tık geliyor para , site sıralaması yükseltiyorsun para vs vs siz düşünün ne kadar sürer.kimseye söylememek en iyisi. Yalnız bikaç ay önce durumu çok kötüye giden bir arkadaşımı yanıma çağırıp , bildiğim herşeyi teker teker göstermiştim. Cebimden para versem kabul etmezdi , fakat bu şekilde işten gelince gece 1 2 saat uğraşıp ufak tefk kazanmasını hesap etmiştim. Bikaç gün önce konuştuğumuzda ilk adsense ödemesi aldığını öğrendim , dahada devamı gelecektir inş. diye sevindim.
Bence ek gelir arayan kimseler , kendileri uğraşıp , okuyup ve bence en önemlisi deneye deneye öğrenmeliler bişileri. Toplum olarak hazırcı olduğumuzdan buda imkansız oluyor